ΤΣΙΠΡΑ, ΟΧΙ ΤΟΣΗ… ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ!

 

Μετά από 4 μήνες έρευνα και αφού συγκέντρωσε πλήθος συγκεκριμένων στοιχείων για τη συνεργασία, στην κλοπή ναυτιλιακού πετρελαίου από παπόρια, δύο συμμοριών, μία του Πειραιά και η άλλη του Ντουμπάι, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δημοσιογραφεί πολύ κυριλάτα κάνοντας σεισμικές αποκαλύψεις. Με ντοκουμέντα. Με ονόματα.

Μέσα στους εμπλεκόμενους και άτομο, το οποίο ονοματίζεται και πρωταγωνιστή στη δημόσια ζωή του τόπου. Πρόκειται για εφοπλιστή.

Το πλέον εμετικό σ’ αυτή την ιστορία που άρχισε να απλώνεται μετά την κατάσχεση της παρτίδας - μαμούθ των 2,1 τόννων ηρωίνης στο ναρκόπλοιο Noor 1, είναι η παθητική στάση των ΜΜΕ και της κυβέρνησης που συνεχίζει να πουλάει μούρη για διαφάνεια, πολεμική στη διαπλοκή, στη φοροκλοπή κι άλλα τέτοια ρητορικά.

Η δημοσιογραφική έρευνα του Τριανταφυλλόπουλου στην ηλεκτρονική εφημερίδα Ζούγκλα αναφέρεται στην οργανωμένη αρπαγή πετρελαίου από καράβια στον Πειραιά που τροφοδοτούσαν και την αποστολή χρημάτων στην Ελλάδα από το Ντουμπάι. Διαβάζεις το ρεπορτάζ και κόβεται η αναπνοή σου.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο zougla.gr