ΤΟ «ΟΧΙ» ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 

Ο Μαρινάκης δεν ήθελε παρτίδες με τον ΟΠΑΠ. Ούτε ένα ευρώ να πάρει διαφήμιση ή χορηγία στον Ολυμπιακό, επειδή ο Νο 2 μεγαλομέτοχος στον ΟΠΑΠ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η αντιπαλότητα, μάλιστα, του προέδρου του Ολυμπιακού, προσωπικά με το αφεντικό της ΑΕΚ, έφτασε μέχρι τα δικαστικά όργανα στο χώρο.

Επιμένει πάντα ο Μαρινάκης ότι δεν είναι νόμιμο, ότι είναι αντικανονικό, από τη μία ο Μελισσανίδης να είναι συνιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ και από την άλλη να κουμαντάρει την ΠΑΕ ΑΕΚ. Το ερώτημα είναι, εάν τώρα, που ο Μαρινάκης έγινε ιδιοκτήτης και του ΔΟΛ, θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια επιχειρηματική πολιτική απέναντι στον ΟΠΑΠ;

Υπ’ όψιν ότι ο ΟΠΑΠ, μέσα στις πέντε πρώτες διαφημιζόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, δίνει χοντρό πακέτο κάθε χρόνο στα προϊόντα του οργανισμού Λαμπράκη, Νέα, Βήμα κ.α., αλλά και στο mega,στο οποίο είναι πλέον συνιδιοκτήτης ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Να σου πω εγώ τι θα γίνει. Ο Μαρινάκης θα κάνει το κορόιδο. Το λόγο θα έχουν τα στελέχη του ΔΟΛ και του mega. Για παράδειγμα, Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά. Κι όμως, άφηναν στην άκρη τα προσωπικά τους ως μεγαλομέτοχοι στο κανάλι. Άσε ότι συνεταιρίστηκαν σε μπίζνες, π.χ. τυπογραφικές, τα δύο μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας, ο ΔΟΛ και ο Πήγασος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ MEGA