Η ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ ''ΠΑΡΕΑ'' ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Όταν πριν από μερικά χρόνια άρχισαν να βγαίνουν στο φως στοιχεία και συνομιλίες γύρω από το ναρκόπλοιο Noor1 κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τις διασυνδέσεις και τις τριγωνικές διαπλοκές μεταξύ ατόμων από τον δικαστικό, δικηγορικό αλλά και τον αθλητικό χώρο.

Έπρεπε να φτάσουμε στις αποκαλύψεις του zougla.gr και στην ανάλυση των όσων αποκάλυψε ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης στις εισαγγελικές Αρχές και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο προκειμένου να αρχίσουν να σχηματοποιούνται οι σχέσεις ατόμων φαινομενικά αγνώστων μεταξύ τους.

Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι θα πρέπει να πάμε δύο χρόνια πίσω, στα μέσα του 2015.
Ανατρέχοντας σε δημοσιεύματα της εποχής, σχετικά με το Noor1 αλλά και τη μεγάλη υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο, θα πέσουμε πάνω σε κάποια ονόματα, -αυτά των Νίκου Πηρούνια, Αιμίλιου Κοτσώνη, Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη , Γιώργου Μπουρδούβαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη- καθώς και σε κάποιες «περίεργες» συνομιλίες που φαίνεται να τους συνδέουν με αφορμή την έρευνα που διενεργούνταν τότε για τα «στημένα παιχνίδια» αλλά και το νακροπλοίο.
Προτού οδηγηθούμε όμως στις συνομιλίες ας δούμε πρώτα τις ιδιότητες των ατόμων που εμπλέκονται. Ο κ. Πηρούνιας είναι πρώην πρόεδρος του Εθνικού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά εκλεγμένος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, ενώ δηλώνει πρώην φίλος του κ. Μαρινάκη καθώς...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Zougla.gr