ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ

 

Μία πλήρως οργανωμένη επιχείρηση εισαγωγής και πώλησης παράνομου καπνού και τσιγάρων είχε στήσει μια πολυπληθής εγκληματική οργάνωση που είχε απλώσει πλοκάμια σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπως την Ιταλία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από τους άνδρες της Υπ. Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, ενώ τα ευρήματα προκαλούν ίλιγγο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από το διαβιβαστικό που εστάλη στην εισαγγελία, οι διαφυγόντες δασμοί του Δημοσίου από τις δραστηριότητες της συμμορίας ξεπερνούν τα 30.000.000 ευρώ!

Η οργάνωση φέρεται να δρούσε τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ μετά την γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας που έγινε σε Ασπρόπυργο, Μαγούλα, Ελευσίνα και Ωρωπό, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40 κατηγορουμένων.

Η έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε από τα μέσα Ιουλίου του 2016 όταν στη διεύθυνση οργανωμένου εγκλήματος έφτασαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αρχηγικό μέλος της οργάνωσης εφέροντο να μεταβαίνει συχνά πυκνά στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και να πραγματοποιεί συναντήσεις με ηγετικά μέλη οργάνωσης -κυρίως Βούλγαρους- που δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο τσιγάρων στη γειτονική χώρα. ...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ZOUGLA.GR