ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

 

Έκαστο κομματι από επτά τιμάται 35, αποφάσισε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, ο πολλα βαρύς. Έτσι περνιέται ο λεβέντης, ενώ στην πραγματικότητα είναι κατηγορίας μύγας και της καρπαζιάς. Απλά, όταν τις αρπάξει πάνω στο νταραβέρι, στο μαγείρεμα της λαμογιάς, δεν λέει ευχαριστώ, διότι το παίζει αντράκι σκληρό, με αρχές, αξίας κι όλα τα φούμα της αριστεράς.

Επί του θέματος. Έχασε ο Παππάς στον πρώτο γύρο, όπου οι καναλάρχες είχαν δώσει 70αριές και 60αριές για μία άδεια. Και τώρα που τα κανάλια τα πάνε σε επτά από τα τέσσερα, το νούμερο είναι 35 εκατομμύρια.

Φτού, ρε! Φτού και ξανά μανά φτού, ρε. Να το λές μαγκιά και εξυγίανση ότι θα ξαφρίσεις μια τριανταπενταρού, από έκαστον μεγαλοεπιχειρηματία. Τι του παίρνεις, ρε; Την κόρη του να την βγάλεις στο πεζοδρόμιο, μήπως; Τα έργα τέχνης από το σαλόνι του σπιτιού του. Τα ασημηκά της προίκας της κυράς τους. Τι;

Να σου πω εγω τι τους δίνεις στους καναλάρχες. Την ενημέρωση του κόσμου. Όχι να την υπηρετήσουν, αφού την εξαγοράζουν, αλλά για να την νταραβεριστούν.

Ξεπούλημα κανονικό γίνεται με τα 35 σε κάθε κανάλι. Η κυβέρνηση, δηλαδή, κανονικά ξεπουλάει τον ιδιον τον κόσμο, αφού τον παραδίδει στούς καναλάρχες. Αυτά θα ακούτε, όπως θα σας τα φερμάρουμε, διότι το κατάστημα είναι δικό μας και πληρώσαμε διόδια κερατιάτικα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ