ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ…

 

Μα, είναι δυνατόν να το έχουν χάσει εντελώς στον Παναθηναϊκό; Το πρόβλημα να είναι π.χ. αν ο Μπασινάς θα μπει στην «Επιτροπή Σωτηρίας». Ο όποιος Μπασινάς και ο όποιος επαγγελματίας πρώην ποδοσφαιριστής.

Δηλαδή, τι; Ο Πατέρας π.χ. ή όποιος άλλος βάζελος της εφοπλιστικής κοινότητας θα δώσει κανένα φράγκο διότι στην ''Επιτροπή Σωτηρίας'' είναι π.χ. ο Καλλιτζάκης.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι ζόρικη. Πιο ζόρικη από ποτέ. Δεν δικαιολογείται, όμως, με τίποτα να… εξαρτώνται όλα από το αν θα δεχθεί ή όχι να μπει στην «Επιτροπή Σωτηρίας» π.χ. ο Καραγκούνης ή Κυργιάκος.

Οι λεφτάδες του Παναθηναϊκού, οι οπαδοί που έχουν πακέτα, το ξέρουν το δρόμο. Δεν περιμένουν να τους το δείξει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και να φωτογραφηθούν μαζί του την στιγμή που θα... προσφέρουν το τσεκ.

Στο φινάλε, τι είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Ανώνυμη εταιρεία είναι, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ορφανοτροφείο, γηροκομείο. Η «Επιτροπή Σωτηρίας» είναι αχρείαστη! Ανάγκη υπάρχει να συσταθεί η ''Επιτροπή Νομιμότητας'', για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα από τον υπεύθυνο διαχειριστή της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ;