Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 116 ΕΚ. ΑΤΟΜΑ!

 

Kaili Tzener. Ένα τίποτα είναι Νο1 στη γη. Η μικρότερη σε ηλικία Καρντάσιαν, που δηλώνει μοντέλο, ηθοποιός, αυτή η παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας τηλεπερσόνα, αυτό το μηδενικό πράμα, έχει εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Φοβερό! Να ''ακολουθείς'' στην κοινωνική δικτύωση μία γκόμενα που δεν έχει να σου πει τίποτα το άξιο λόγου. Και να την πληρώνεις από επάνω! Να στα παίρνει, με μία άλλη κουβέντα.

Πέρα από όλες τΙς άλλες μπίζνες, δηλαδή πέρα από τα άλλα έσοδα της η Καϊλυ Τζένερ των Kardashians, αμείβεται με 400.000 περίπου δολάρια για κάθε διαφήμιση στο λογαριασμό της. Πληρωμένες ρεκλάμες, αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί μαλάκες που την… ακολουθούν. Τι λέει, τι κάνει, πώς πάει η σχέση της με τον ράπερ γκόμενό της κ.λ.π.

Με λιγότερους ακολούθους, μόνο 116 εκ., όμως τα ίδια λεφτά με την Kaili Tzener κονομάει από διαφημιστικά μηνύματα στο λογαριασμό του στο Instagram ο Κριστιάν Ρονάλντο. Άρα, περισσότερο ακριβοπληρωμένος και από την πιτσιρίκα των Καρντάσιανς, την πρώτη στον κόσμο, είναι ο Πορτογάλος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συμπέρασμα. Το σταρλίκι ζει! Και το φαινόμενο του star system είναι υπόθεση του κόσμου. Των καταναλωτών. Ο λαός είναι εκείνος που δημιουργεί τα είδωλα του, που τα κρατάει στον ουρανό. Δεν είναι οι ποδοσφαιριστές, οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί, τα μοντέλα, τα πρόσωπα της τηλεόρασης που επιβάλλονται στο κοινό με την αξία τους. Τη λάμψη τους τη χαρίζει ο κοσμάκης.

Διαβάστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ