ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΒΑΓΓΕΛΑ!

 

Φαβορί να γίνει νέος πρόεδρος του ΣΕΒ είναι ο Ευάγγελος Μυτιληναίος. Δεν μου λέει τίποτα αυτό. Δεν πρόκειται να μου αλλάξει τη ζωή επειδή για πρώτη φορά εκπρόσωπος της βαρειάς βιομηχανίας θα επιλέγει για πρόεδρος στον ΣΕΒ. Στον Σύνδεσμο Ελληνικών επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Την Βαγγέλα την ήθελα πρωθυπουργό. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Αυτό δεν γίνεται, όμως. Ποτέ. Και πώς να γίνει αφού ο λαός ακόμα είναι ανώριμος. Κι αντί να ψηφίζει πολιτικούς έπρεπε να παραδίδει την κυβερνητική εξουσία στους δημιουργικούς επιχειρηματίες. Σ’ αυτούς που έχουν όραμα, όπως ο Μυτιληναίος (φώτο με τον πρόεδρο της δημοκρατίας).

Ο Σύριζα ούτε ξέρει που βρίσκεται, τι κάνει, δεν έχει καν τον έλεγχο, άσε τι λένε, κι όμως για πλάκα έχει σήμερα στο παντελόνι το 25% των ψηφοφόρων. Των φορολογούμενων. Αν κατέβει στης εκλογές ο Μυτιληναίος δεν θα πάρει ούτε το ένα τρίτο του Σύριζα.

Εγγυημένο. Ο 63χρονος Μυτιληναίος με την αξιόπιστη και αποτελεσματική επιχειρηματική δράση του έχει προσφέρει στην εθνική οικονομία πολύ περισσότερα από τον Τσίπρα. Ντροπή και μόνον που συγκρίνω τον υπεύθυνο με τον ανεύθυνο. Τον πετυχημένο με τον αποτυχημένο.

Αν είχαν τσίπα αυτοί του Σύριζα όφειλαν να αποφασίσουν να κάνουν πρωθυπουργό τον Μυτιληναίο. Κι αυτοί, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, να κάνουν τη δική τους δουλειά, να τον αντιπολιτεύονται. Να δικαιολογούν και το μισθό τους.

Δεν εκλέγεται, αλλά επιλέγεται ο πρόεδρος του ΣΕΒ, που υπάρχει από το 1905. Τρία χρόνια αργότερα στήθηκε η οικογενειακή επιχείρηση «Μυτιληναίος» την οποία ανέλαβε η Βαγγέλα το 1978. Και σήμερα την εξέλιξε σε θηρίο, με 2.800 εργαζομένους.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ 9 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ