ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!

 

Το είδαν ως ήττα της Ελλάδος την πλειοδοσία του Ελβετού μεγιστάνα που άρπαξε την πανάκριβη βίλα του χρεοκοπημένου εκδότη κύριου Σταύρου Ψυχάρη. Ώπα, ρε, πατριώτες! Επειδή έχασαν δύο Έλληνες εφοπλιστές, τα πολύ μεγάλα ονόματα Μαρτίνος και Προκοπίου, στη δημοπρασία της αληθινά προνομιακής μονοκατοικίας σε έκταση 26 plus στρεμμάτων, στη θέση Άγιος Αιμιλιανός, στο Πόρτο Χέλι. Εκεί είναι και το φιλέτο του μακαρίτη καναλάρχη Μίνωα Κυριακού. Κι αυτό σηκώθηκε... σύμφωνα με τις προδιαγραφές της πολεοδομίας.

Επι του θέματος. Ποια ήττα της Ελλάδος. Το μεγάλο κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα. Μην πω, πολύ καλύτερα που το παλάτι του μακαρίτη εφοπλιστή Πειρατικού, πριν έρθει στην ιδιοκτησία Ψυχάρη, κατέληξε σε «ξένα» χέρια. Ποια ξένα; Ευρώπη είμαστε, ρε. Ακόμα δεν το έχουμε πάρει πρέφα;

Είμαστε γη ευρωπαϊκή. Τι Έλληνας, τι Ελβετός. Ο μόλις 55χρονος κροίσος Νηλ Ρίμερ, λέγεται ότι είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, έκανε πια κανονική μεταγραφή στην χώρα μας. Γεννήθηκε Καναδά, σπούδασε στις ΗΠΑ στα πανεπιστήμια Στάνφορντ και Χάρβαρντ και έγινε καπετάν- επενδυτής παγκόσμια. Μπιλιονέρ. Καλώς τονα!

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ