Σταυρος Νιαρχος: Ο «κουφιος» playboy…

 

Τι γράφουν τα ξένα site για τον εγγονό του μεγάλου Έλληνα εφοπλιστή, που φέτος γίνεται αισίως 33 ετών; Τριάντα τριών αλλά δεν μοιάζει να τον απασχολεί καθόλου το μέλλον. Ζει το παρόν όπως το ζούσε στα 18, στα 20, στα 23… Δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο εκτός από ορδές γκόμενες μοντέλα, και φωτογραφίες paparazzi από νυχτερινές – κυρίως – εξόδους του.

Τα ξένα site γράφουν ότι ο Σταύρος Νιάρχος έκτισε μια αυτοκρατορία με τα τάνκερ του, και τώρα ο εγγονός του ζει απ' αυτά που άφησε ο παππούς του.

«Δηλαδή τι κάνει ο 33χρονος κληρονόμος;», αναρωτιούνται στο εξωτερικό. Και η απάντηση είναι καταπέλτης: «Δεν έχει να επιδείξει τίποτα. Εκτός από την Paris Hilton, την Mary-Kate Olsen, την Lindsay Lohan, την Jessica Hart και όλες τις υπόλοιπες...».

Για να σπάσει κάπως την μονοτονία του – ή και για να αποφύγει την γκρίνια του πατέρα του- γράφτηκε σε μια σχολή κινηματογράφου. Σου λέει, ο Πάρις Κασιδόκωστας –Λάτσης έγινε παραγωγός ταινιών, εγώ θα γίνω σκηνοθέτης!

Ο Stavros Niarchos III, γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1985 στην Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Παρίσι. Είναι το τέταρτο παιδί του Φίλιππου Νιάρχου και της Victoria Niarchos. Ο πατέρας του Φίλιππος είναι γιος του δισεκατομμυριούχου Σταύρου Νιάρχου και η μητέρα του, με καταγωγή από Ιρλανδία και Μεξικό ανήκει σε σκέλος της οικογένειας που έχουν την μπύρα Guinness…

 

Η συνέχεια εδώ: nikosonline.gr