ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ... GAY ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

Ο ''Μακεδονικός Χαλβάς''τώρα τι είναι; Ελληνικός ή σκοπιανός. Επειδή μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών η Μακεδονία είναι μία και… Βόρεια, και στην Ελλάδα μέσα «χάθηκε» η Μακεδονία, ανατολική και δυτική, κεντρική και νότια. Και μαζί με την ελληνική Μακεδονία πρόβλημα ονόματος, καθόλου αδιάφορο και μικρό, έχουν οι περισσότερες από 150 επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδος.

Όχι, δεν προκαλείται καμία ενόχληση στη Ελλάδα της διπλωματίας, αν αναφέρεται κάπου… «Βόρεια Ελλάδα». Υπάρχει. Η Βόρεια Ελλάδα, όπως υπάρχει πλέον και η... Βόρεια Μακεδονία.

Επί του θέματος. Μακεδονικά κριτσίνια. Μακεδονικός οίνος. Μαρμελάδα βύσσινο της Μακεδονικής. Προϊόντα και φίρμες που στην επωνυμία τους, στο διακριτικό τίτλο τους έχουν τη λέξη «Μακεδονία». Σκέτη Μακεδονία, όχι Νότια, Βόρεια, Άνω, Κάτω, Πλάγια, Νέα, Νατοϊκή, Σκοπιανή, Βλάχικη, Μισοβουλγάρικη, Ρόκ, Gay, Αναντάμ, του αμανέ, της άσπρης σκόνης, του Σόρος, του Χότζα…

Επί του θέματος. Τι γίνεται με τα κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα των ελληνικών επιχειρήσεων, τυχαίνει με έδρα την ελληνική, δηλαδή την… ανύπαρκτη διεθνώς Μακεδονία, μετά την… κατοχύρωση της μιας Μακεδονίας, της Βόρειας του Τσίπρα και του Ζάεφ.

Κανένα πρόβλημα. Θα καθαρίσει ο Τσακαλώτος. Με Φλαμπουράρη, Πολλάκη, Καρανίκα, Τασία κι άλλα κορίτσια του καταστήματος.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΩΜΑ ΟΙ... ΠΕΛΑΤΕΣ