ΔΙΑΚΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Πάλι στη σέντρα οι τράπεζες. Τα κόμματα που στέλνει στη Βουλή ο μαλάκας, ας διαλυθούν. Κανένα πρόβλημα. Οι τράπεζες να μην πάθουν κάτι. Ας συμπεριφέρονται αντικοινωνικά. Οι κυβερνήσεις, δεξιές κι αριστερές, όχι μόνο ανέχονται την επιθετική ''πολιτική'' των τραπεζών, αλλά τρέχουν να τις στηρίξουν.

Δίνει δάνειο ΣΗΜΕΡΑ η τράπεζα που δεν υπάρχει οικονομική κρίση και ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ, το ρίσκο το χρεώνουν στον δανειολήπτη. Ο οποίος δανειολήπτης είναι εξ ορισμού απατεώνας, πήρε με δολιότητα το δάνειο, ενώ η τράπεζα με εμπειρία πόρνης τριών χιλιάδων ετών... εξαπατήθηκε από τον πονηρό πελάτη.

Κι έχει την απαίτηση η τράπεζα να αποπληρωθεί το δάνειο μετά από δέκα χρόνια σε περίοδο ΚΡΙΣΗΣ από τον δανειολήπτη. Μέχρι πεντάρας. Και αφού τον έχει χρεώσει τοκογλυφικά. Και του παίρνει το σπίτι, ενώ εκείνη, η τράπεζα για να ρεφάρει τη ζημιά δεν εκπληστηριάζει δική της ακίνητη περιουσία.

Η τράπεζα είναι το πρώτο μαγαζί της αιωνιότητος. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Γι’ αυτό λαοί που ήθελαν να μπουν από την πόρτα της Ιστορίας τους κυνήγησαν τους Εβραίους, να τους απομονώσουν, να τους εξαφανίσουν. Ισπανοί, Ρώσοι, Γερμανοί. Επειδή οι Εβραίοι είναι ο Νο1 λαός της οικουμένης που έχει γονιδιακή σχέση με το χρήμα.

Ό,τι γίνεται και πριν ακόμα αρχίσει να γίνεται αυτός που κονομάει είναι η τράπεζα. Θα γίνει το γήπεδο. Ένας εθνικός δρόμος. Οτιδήποτε νταραβέρι, που έχει σχέση με χρήμα. Όλοι, ρε όλοι, θα περάσουν από τον πάγκο της τράπεζας.

Έχει λεφτά ατελείωτα ο κάθε εφοπλιστής. Δεν θα αγοράσει βαπόρι με δικά του λεφτά. Ποτέ. Θα πάρει δάνειο από την τράπεζα. Και το παπόρι, το γήπεδο, το εργοστάσιο, η κάθε εταιρεία αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του δανείου ποντάροντας στην κονόμα της επιχείρησης.

Η πιο μικρή τράπεζα της Ελλάδος έχει μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία από το ελληνικό κράτος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτύλα στη γη απ’ αυτό που λέγεται ελληνικό κράτος. Όλες οι κρατικές υπηρεσίες, αστυνομικά τμήματα, εφορίες κ.α. είναι στο ενοίκιο. Κι αν ρίξεις μια ματιά στο πορτοφόλι της ακίνητης περιουσίας των τραπεζών θα σου φύγουν τα μαλλιά της κεφαλής σου και της ψωλής σου.

Γιατί έκατσε εκεί η μπίλια; Γιατί 200 χρόνια το ξεσκίζουν το κράτος οι σωτήρες. Μας είπανε, θα δείτε τι θα πάθουν οι καρχαρίες που με τα χοντρά, τα βαρειά δάνεια γονάτισαν τις τράπεζες, θα πάρουμε τα πακέτα πίσω. Τα τέτοια μου πήρανε.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ FOREVER