ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

 

Το περιβόητο σκάνδαλο με την κάρτα Υγείας στην ΕΠΟ. Σκάνδαλα υπάρχουν, σκανδαλοποιοί δεν παίζουν. Που σημαίνει ότι τα σκάνδαλα, οι κομπίνες και οι αρπαχτές που χαρακτηρίζονται ως σκάνδαλα, γίνονται μόνα τους. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει αν βάλεις από μία τη σκανδαλολογία και από την άλλη πόσοι την έχουν πληρώσει.

Επί του θέματος, του συγκεκριμένου. Τσακώσανε τον άνθρωπο που έβγαζε έξω όλο το μαύρο χρήμα του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σοβαρός άνθρωπος, με γραφείο στο Σύνταγμα, δουλεύει με κομίσιον και διευκολύνει τον κάθε μιζαδόρο να του στέλνει τα πακέτα στο εξωτερικό. Έφαγε δέκα χρόνια φυλακή με αναστολή, λόγω πρότερον έντιμου βίου.

Θα δουλέψει ο πρότερος έντιμος βίος και για τους τρεις προέδρους της ΕΠΟ, Γκαγκάτση (φωτο), Πιλάβιο, Γκιρτζίκη, που έφαγαν από 5 χρόνια κάθειρξη με αναστολή και αφέθηκαν ελεύθεροι. Απαλλάχτηκαν 25 κατηγορούμενοι για την κάρτα Υγείας. Υπόθεση του 2005.

Η ΕΠΟ ζημιώθηκε 13 εκατομμύρια ευρώ. Πλήρωνε κανονικά τις εταιρείες που είχαν αναλάβει το έργο, όμως αυτές ποτέ δεν ξόδεψαν ούτε δραχμή έστω και σ’ ένα ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Ένοχοι, λοιπόν, οι τρεις πρόεδροι, αλλά επί της ουσίας θα καθαρίσουν τελικά, λέω εγώ, λόγω πρότερου βίου.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΕ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ