ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ... ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ

 

Μια περίεργη και άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση προσπαθεί να διαλευκάνει η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας το τελευταίο 48ωρο. Όλα άρχισαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, 9 Μαρτίου, όταν το Αστυνομικό Τμήμα της Άμφισσας δέχεται μια κλήση από πολίτη-ιδιοκτήτη κατοικίας κοντά στην περιοχή Καψίτσα της Γκιώνας, ο οποίος αναφέρει πως λίγα μέτρα από το οικόπεδό του, εντός πυκνής δασικής έκτασης, υπάρχουν σημάδια από εργασίες εκσκαφέα, αλλά και πολλές τρύπες-λαγούμια στο έδαφος, μεγάλου βάθους.

Αμέσως στην αστυνομική διεύθυνση σημαίνει συναγερμός, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να κατευθύνονται προς το σημείο το οποίο τους είχε υποδείξει ο πολίτης. Παράλληλα, ενημερώνεται και το Δασαρχείο της περιοχής, προκειμένου να επιληφθεί, αφού πρόκειται για δασική έκταση.

Η πρώτη ομάδα αστυνομικών φτάνοντας στην περιοχή αρχίζει αυτοψία. Όμως, επειδή στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει πυκνό δάσος και είναι δύσκολη η πρόσβαση, στην επιχείρηση συμμετέχουν και δύο πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τα δασικά μονοπάτια, προκειμένου να διευκολύνουν τους αστυνομικούς...
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zougla.gr