Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Καρατσεκαρισμένο. Με ανεπίσημες έρευνες, βέβαια, για να είμαστε σωστοί και να μην παρλάρουμε υπερβολές. Στην μεταπολεμική Ελλάδα η πουτανιά εκτινάχθηκε στα χρόνια των μνημονίων. Ποτέ άλλοτε δεν βγήκαν στο πεζοδρόμιο τόσες πολλές γυναίκες, Ελληνίδες και αλλοδαπές. Παράνομες, βέβαια. Το 90% των μπουρδέλων δεν είχαν άδεια, όμως είχαν τη σιωπηρή ανοχή των μπάτσων, που ήταν στο κόλπο.

Μιλάμε ιστορικά και η αλήθεια δεν αμφισβητείται αν κάποιος ερευνητής υποστηρίξει πως οι πόρνες, ξέμπαρκες ή γκρουπαρισμένες, ήταν 19.500 κι όχι περισσότερες από 20.000. Όσες κι αν ήταν το... ρεκόρ είναι δεδομένο. Και ότι οπωσδήποτε οι μισές είναι ντόπιες. Γυναίκες σχεδόν όλων των ηλικιών, παντρεμένες κι όχι, μητέρες κι όχι, που αμολύθηκαν στις πιάτσες
Κολιάτσου, Αμερικής, Βάθη, Κουμουνδούρου, Βουκουρεστίου, Πειραιώς.

Ο Γιώργος - ''λεφτά υπάρχουν''- Παπανδρέου βάζει τη χώρα στο μνημόνιο και επιτόπου αρχίζουν τα σφιξίματα σε κάθε νοικοκυριό. Λες κι έπεσε σύνθημα, ''κορίτσια, μην περιμένετε, τον αμερικάνικο στόλο, βγείτε έξω κι ό,τι κονομήσετε μόνες σας... ''. Έτσι άρχισε το έργο της εκδιδόμενης...

Τέρμα και τελείωσε. Κανένας οικονομικός δείκτης δεν φωτίζει καθαρά και πραγματικά σε ποια κατάσταση είναι μια χώρα, όσο εκείνος της πορνείας. Αδιάφορο μέχρι πόσο έφτασε ο τζίρος της πουτανιάς. Σημασία έχει πόσα κορίτσια με τη βούληση τους ή με τη βία ξεπέφτουν στο αγοραίο σεξ, που κακώς τον χαρακτηρίζουν αγοραίο έρωτα.

Η Ελλάδα μπήκε στην ανάκαμψη. Τέλος η περίοδος της ύφεσης. Λόγια. Το βαρόμετρο είναι η πορνεία. Αν πράγματι μειώνεται ο αριθμός στις ιερόδουλες, τότε, ναι, η εθνική οικονομία είναι στο σωστό λούκι.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΞ;... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ!