ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΙΒΑΝ Σ' ΑΛΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Η ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ'' ΤΟΥΣ

 

Σήμερα είναι κολλητάρια, πάνε πακέτο σ' όλα και μετά από ένα μήνα, πιθανόν και μια εβδομάδα αργότερα, οι δυο τους να βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα. Συμβαίνει. Καμιά έκπληξη. Συμβαίνει και το άλλο. Δυο μεγαλομέτοχοι ομάδων να σκοτώνονται για μήνες, για χρόνια και ξαφνικά να φιλιούνται στο στόμα, που λέει ο λόγος. Καμιά έκπληξη.

Φαρμάκι έσταζε για τον Ιβάν ο Αλαφούζος. Για συγκεκριμένα πράγματα. Επειδή το συνεργείο συνεργατών του ομογενή επιχειρηματία στον ΠΑΟΚ ξηγήθηκε μπαμπέσικα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Έτσι οι πρώην σύμμαχοι ενάντια του Μαρινάκη βρέθηκαν απέναντι με το φαλτσέτα στα δόντια.

Στις 25 του περασμένου Φεβρουαρίου ψηφοφορία στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος, με την πρόταση του Μαρινάκη: Να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη διότι προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια κατά της απόφασης της ΕΕΑ για την πασίγνωστη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Η έκπληξη του αιώνα! Ο Αλαφούζος ψήφισε υπέρ του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και εναντίον του Μαρινάκη, με τον οποίον παρασκηνιακά συνπορεύθηκε τους τελευταίους μήνες.

Φως φανάρι ότι άλλαξαν τα κόζα στις διαπροσωπικές σχέσεις Αλαφούζου και Σαββίδη. Και οι οποίες σχέσεις δεν έχουν καμιά σχέση με το... καλό του ποδοσφαίρου, δηλαδή με το αμάσητο παραμύθι ότι οι δυο και καναλάρχες πασχίζουν οι ΠΑΕ ιδιοκτησίας τους να συμμετέχουν σε πρωτάθλημα υγιούς περιβάλλοντος.

Σαλτάρησαν στην πιάτσα με την ανεξήγητη κωλοτούμπα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να πάει πάσο τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Για ποιο λόγο ο Αλαφούζος την έκανε γυριστή, μάλιστα στα ίσα. Η εξήγηση σίγουρα είναι η προς συζήτηση συμφωνία των δυο να συνεργαστούν για το... καλό της τηλεόρασης. Να βελτιώσουν την ποιότητα και τη δημοσιογραφική αξιοπιστία των δελτίων ειδήσεων στο σκάι και το όπεν, προς όφελος των τηλεθεατών.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΕΜΠΟΡΑΣ ΟΠΛΩΝ