ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

 
Ένα μικρό σύμπαν κάργα στα νούμερα, σε αριθμούς και λογαριασμούς, θα συναντήσει ο επισκέπτης στα γραφεία του ακατάβλητου Τζωρζ Σόρος, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Με τις οθόνες της σύγχρονης τεχνολογίας ο άνθρωπος, που παίζει στα δάκτυλα τα περισσότερα -από κάθε άλλον στη γη- χρήματα, παρακολουθεί σχεδόν τα πάντα. Όλα όσα χρειάζεται για να κάνει το παιχνίδι του.

Ουγγρικής καταγωγής Αμερικάνος ο 90χρονος Εβραίος Σόρος (στη φώτο με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζάεφ, τον γνωστό από τη Συμφωνία των Πρεσπών), είναι μακράν ο Νο 1 ένοχος πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες βρωμοδουλειές. Στοχοποιημένος από όλες τις θεωρίες συνωμοσίας στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια.

Ο Σόρος, που γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1930, ανοικτά οπαδός του δημοκρατικού κόμματος, θα εκλέξει τον πρόεδρο των ΗΠΑ στις προσεχείς εκλογές. Ο Σόρος άνοιξε τις πόρτες της Ευρώπης στους μετανάστες. Έχει σκοτεινές επαφές με τους τζιχαντιστές. Με τους βαρώνους  των καρτέλ ναρκωτικών. 

Ο Πάνος Καμμένος μετά την παραίτηση του από την κυβέρνηση δήλωσε ότι ο Σόρος είναι χρηματοδότης του Σύριζα, όπως του είπε ο συνάδελφος υπουργός των εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. 
 
Πόσα έχουν βάση απ' αυτά που καταμαρτυρούν στον σκοτεινό Τζωρζ Σόρος, ο οποίος στα 83 παντρεύτηκε για τρίτη φορά γυναίκα με τα μισά του χρόνια; Η αλήθεια είναι πως ο πολουσιώτερος άνθρωπος στον κόσμο εκπροσωπεί συμφέροντα, παράγει χρήμα με το χρήμα και το σπορ όχι μόνο το κατέχει, αλλά και τον κρατάει στη ζωή.