... ΜΕ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ
Ο κ. Αλμπερτ Μπουρλά, ο Έλληνας διευθύνων σύμβουλος (CEO) της Pfizer, προφανώς δεν διδάχθηκε τίποτα από την ανείπωτη τραγωδία των ομοθρήσκων του στη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, που μέσω  της ανατριχιαστικής επιχείρησης της εξόντωσης 6 εκατομμυρίων Εβραίων στην ανατολική και δυτική Ευρώπη, του Ολοκαυτώματος, απέδειξε ότι η βαρβαρότητα του ανθρώπου δεν έχει όρια. 

 

Ανάμεσα σ’ αυτούς, πολλές χιλιάδες χρησιμοποιήθηκαν –και δολοφονήθηκαν– ως ανθρώπινα πειραματόζωα σε ασύλληπτης φρίκης ιατρικά πειράματα, έναν μικρό μέρος των οποίων καταγράφηκε στα πρακτικά της Δίκης των Γιατρών, μιας από τις 12 δίκες που διεξήχθησαν στη Νυρεμβέργη (1946-1949) μετά την «μητέρα όλων των δικών» (1945-1946).

 

Σήμερα, το πείραμα της συμμόρφωσης (βασικός στόχος των στρατοπέδων συγκέντρωσης και θανάτου) δεν εφαρμόζεται σε 6 εκατομμύρια θυμάτων προς όφελος μιας εγκληματικής συμμορίας με σήμα κατατεθέν μια Σβάστικα αλλά σε μια αδιανόητη παγκόσμια κλίμακα, 7,8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, προς όφελος της αριθμητικά ασήμαντης εγκληματικής συμμορίας των «ιδιοκτητών» του πλανήτη, με σήμα κατατεθέν μια σύριγγα.

 

Ο κ. Αλμπερτ Μπουρλά, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, ίσως θα μπορούσε να συνειδητοποιήσει τί σήμαινε για τους ομόθρησκούς του ο πειραματισμός σε ανθρώπινα όντα εάν (εγκαταλείποντας προς στιγμή την ενασχόλησή του με τους χρηματιστηριακούς δείκτες του ύψους των κερδών του και με τη διαχείριση των δεδομένων που χαρακτηρίζουν τα πεπραγμένα της εταιρείας του), εάν αφιέρωνε λίγο χρόνο στη μελέτη των επίσημων πρακτικών της Δίκης των Γιατρών στη Νυρεμβέργη στην οποία δικάστηκαν (δυστυχώς μόνο) 23 άτομα από τα οποία οι 19 ήταν γιατροί, ένας ασημαντότατος αριθμός από την συντριπτική πλειοψηφία της ιατρικής συντεχνίας που προσχώρησε ενθουσιωδώς στον ναζισμό μετά το 1933.

 

Όμως, η ενασχόληση του κ. Αλμπερτ Μπουρλά με τους χρηματιστηριακούς δείκτες παράγει κέρδη: πουλώντας 13.000 μετοχές της εταιρείας του τη Δευτέρα 9/12/2020 αμέσως μετά την ανακοίνωση για το «εμβόλιό» της για τον κορωνοϊό, έγινε εν ριπή οφθαλμού πλουσιότερος «μόνο» κατά 5,6 εκατομμύρια δολάρια, και η κ. Σάλι Σάσμαν, εκτελεστική αντιπρόεδρος της Pfizer, ακολούθησε το παράδειγμά του και «ξεφορτώθηκε» μετοχές αξίας 1,8 εκατ. δολαρίων. Ενώ, η ενασχόληση με τις πιο μαύρες σελίδες της ιατρικής συντεχνίας ενδέχεται να δημιουργεί  «ενοχλητικά» συνειδησιακά προβλήματα από τα οποία δεν σε απαλλάσσει το μέγεθος του πλούτου σου...
 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ZOUGLA.GR