Στην Σκιαθο ο σειχης του Καταρ

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Η πολυτελής θαλαμηγός «Al Mirqab» του σεΐχη αγκυροβόλησε στον όρμο της ακτής "Μάραθα", βραβευμένη επί πολλά χρόνια με την "Γαλάζια Σημαία" και απέναντι από το πολυτελές εμβληματικό ξενοδοχείο "Skiathos Palace".

Έτσι που λέτε, την αγαπάει την Σκιάθο ο σεΐχης του Κατάρ και πρώην πρωθυπουργός του Εμιράτου Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani (Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι) και ξανάρθε για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του.

Το εντυπωσιακό σκάφος των 133 μέτρων μήκους που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα mega-yachts ανά την υφήλιο, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον παγκόσμιο τύπο και πάντα προκαλεί τον θαυμασμό του κόσμου. Φανταστείτε τώρα τι έγινε που το νησί έχει και πολλούς επισκέπτες λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Το περίφημο "Al Mirqab" εδώ και χρόνια «δένει» απαραιτήτως για μερικές ημέρες στα "Μάραθα" της Σκιάθου, αφού το νησί των Σποράδων αποτελεί τον αγαπημένο τόπο του σεΐχη και της οικογενείας του, ο οποίος διατηρεί και άριστες προσωπικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του "Skiathos Palace" αλλά και τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα που είχε προσκληθεί και τον επισκέφτηκε επισκεφθεί πρόπερσι στην Ντόχα.

Το πλωτό παλάτι του σεΐχη, είναι το έκτο μεγαλύτερο yacht στον κόσμο. Έχει πλήρωμα 51 ατόμων, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου, ενώ κόστισε…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ τα πάντα και δείτε φωτογραφίες του σκάφους, εδώ:...nikosonline.gr