ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!

 
Ριάνα. Μ' αυτό το όνομα έγινε γνωστή η 33χρονη σήμερα τραγουδίστρια με το εξωτικό, πιο σωστά έκφυλο πρόσωπο. Και η όλη της συμπεριφορά στη showbiz υπηρετεί αυτό το προφίλ. Της σεξουαλικής γκόμενας, που γράφει τους πάντες στο έγχρωμο συνήθως σλιπάκι της. Όχι πως πάντα φοράει εσώρουχο. Παρ' ό,τι η κυρία από τα Μπαρμέιντος κονομάει από εσώρουχα. Από εμπόριο εσωρούχων με το όνομα της.
Η περίπτωση της πάμπλουτης Ριάνας επιβεβαιώνει έναν κανόνα ζωής. Τα πολλά φράγκα ο πετυχημένος τα βγάζει από τη φήμη του, όχι ακριβώς από τη δουλειά του. Ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, ηθοποιός, ο κάθε διάσημος σε κάποιο άλφα και βήτα βαθμό εκμεταλλεύεται την εμπορικότητα, τη δυναμική του ονάματος του. 
Η Ριάνα, λοιπόν, είναι σύμφωνα με το αξιόπιστο Forbes η πλουσιώτερη γυναίκα στον κόσμο σήμερα, μετά την Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Ουίνφρυ. Με 1,7 δις ντόλαρς. Περιουσία που δεν προέρχεται από τα έσοδα τα τραγουδιστικά. Η αραπινούλα κονομάει από ρούχα και εσώρουχα, αρώματα και καλλυντικά που φέρουν το όνμα της.
Συμβαίνει και στην Ελλάδα. Δημοσιογράφοι και πολιτικοί έχουν κονομήσει τα διπλά και τριπλά λόγω διαπλοκής. Στην περίπτωση αυτή τα λεφτά είναι μαύρα. Δεν παύει, όμως, να ισχύει ο κανόνας. Ότι τα περισσότερα λεφτά προέρχονται όχι από τη δουλειά, αλλά αλλά από την... παραδουλειά.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ