ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
 
Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και δεν μας κάνει πια εντύπωση που όλοι – ταξιδιωτικά γραφεία κολοσσοί, κρουαζιέρες, περιοδικά και site αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια στην Ελλάδα και στα νησιά μας.

Το special διπλό τεύχος (Ιανουάριος- Φεβρουάριος) που έχει τίτλο The Gold list 2022, ανάμεσα στα θέματα που προβάλει – Αίγυπτος, Spa στην Ιταλία, Ξενοδοχεία και εστιατόρια σ’ όλο τον κόσμο, έχει και την Χρυσή λίστα των 23 Ελληνικών νησιών.

The 23 best Greek islands to visit in 2022

Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθείτε το 2022, γράφει σε ειδικό αφιέρωμα, το περιοδικό Conde Nast traveller στη διαδικτυακή έκδοσή του, με πρώτη τη Σαντορίνη, την οποία συστήνει, πέρα από τις φυσικές ομορφιές της, και για τον γαμήλιο τουρισμό.
 
Στην πρώτη του επίσημη λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά για το 2022, το άρθρο της Rachel Howard, επιλέγει τις κορυφαίες επιλογές ανάμεσα σε 200 πιθανούς νησιωτικούς προορισμούς για διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτικών εμπειριών, προτείνοντας τη Σύρο για την κουλτούρα της, τη Σίφνο για το φαγητό της, την Ύδρα ως απόδραση για το Σαββατοκύριακο, την Μήλο για τη “φωτογενή και δραματική ακτογραμμή της”, την Νάξο για τις «ατέλειωτες αμμουδιές» της, την Λευκάδα ως το νησί που επιλέγει κανείς για θάλασσα και surfing, την Πάτμο για το «έντονο μυστήριο» της, την Τήνο για τις ταβέρνες και τα παραδοσιακά χωριά της, την Αστυπάλαια για να «ξεφύγεις από τα πλήθη». κτλ. κτλ.
 
Και μπορεί να αναφέρει κάποια πασίγνωστα νησιά, αλλά προτείνει και κάποια που είναι άγνωστα στο διεθνές κοινό... Για τη Μήλο σημειώνει ότι τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστή χάρη στις…

 ΔΕΙΤΕ ποια είναι και τι γράφουν, εδώ:...nikosonline.gr