ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ;

 

Ο Αμπράμοβιτς από μωρό στην κούνια ήταν οπαδός της λονδρέζικης Τσέλσυ. Γίνεται; Βεβαίως γίνεται. Από βρέφος βαπτίζεται κανείς στην άλφα ομάδα και στην βήτα θρησκεία. Να, γιατί όταν μεγάλωσε ο ουκρανικής καταγωγής Ρώσος ολιγάρχης εξαγόρασε το εν λόγω κλαμπ. Την Τσέλσυ.

Και σήμερα που ο Αμπράμοβιτς έχασε την ομάδα για τους γνωστούς λόγους, διεκδικούν την Τσέλσυ άλλοι με επίσης δυνατό πορτοφόλι. Οι οποίοι αν τα καταφέρουν να την κάνουν δική τους θα πάνε αμέσως στην εκκλησία να βαπτιστούν… Τσέλσυ. Με τα χρώματα, την ιδεολογία και την Ιστορία της εν λόγω ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ είναι μέσα στους διεκδικητές του πακέτου των μετοχών της Τσέλσυ. Και μέσα στο γκρουπ των χρηματοδοτών του υποψήφιου ιδιοκτήτη ο οδηγός της Φόρμουλα Ένα Λιούις Χάμιλτον (φώτο), οπαδός της Άρσεναλ.

Αδιάφορο αυτό. Άλλο το οπαδιλήκι, άλλο η ιδεολογία, που δεν αλλάζει, άλλο οι μπίζνες. Μην τα μπερδεύουμε. Με δέκα εκ. λίρες μπήκε στο σχήμα των επενδυτών ο Χάμιλτον της μερσέντες, και με το ίδιο ποσό η διάσημη Αμερικανονέγρα τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς.

Έχουν φράγκα και δεν ξέρουν που να τα ακουμπήσουν. Μάλλον κρίνουν ότι αν τα βάλουν στην ποδοσφαιρική βιομηχανία είναι περισσότερο κερδοφόρο. Έτσι εξηγείται το ενδιαφέρον για την Τσελσυ και από τους… άπιστους, από οπαδούς άλλων ποδοσφαιρικών θρησκειών.   

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΦΟΡΟΙ ΤΕΛΟΣ!