ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

 
Δεν της λείπει τίποτα. Ό,τι θέλει ο απαιτητικός αρσενικός από μια γυναίκα το διαθέτει στη σωστή δοσολογία η 27χρονη Αυστραλή ηθοποιός Νατάσα Μπάσετ. Η νέα γκόμενα του πιο πλούσιου άνδρα στον κόσμο. Αυτού του σαχλαμάρα Έλον Μασκ, με τρεις γάμους και επτά παιδιά.
Ο χαρακτηρισμός ''σαχλαμάρα'' δεν βγαίνει από κακία, εμπάθεια, κομπλεξισμό. Είναι μια αλήθεια. Και καθόλου αντιφατικότητα. Και το πιο φωτεινό μυαλό, το πιο δημιουργικό και αστραφτερό δεν είναι έκπληξη να σαχλαμαρίζει. ίσως και από μια ανάγκη, να ξεφύγει από την πίεση της καθημερινότητας του.
Η γκόμενα. Πάνε να το φάνε το κορίτσι, γιατί βγαίνει με τον αρχηγό των μεγιστάνων, τον 50χρονο Έλον Μασκ. Την έχουν γλωσσοφάει την κακομοίρα, που τουλάχιστον μέχρι στιγμής προχωράει στο σινεμά με την αξία της. 
Γιατί δεν σκέπτονται το άλλο. Ότι υπάρχει ίσως και κάτι άλλο, όχι μόνο έβαλε στο μάτι τα μπίλιον του γκόμενου Έλον Μασκ. Κατ' αρχάς σαχλαμάρας είναι, ελαφρότητες διαπράττει ο μάγκας, όμως δεν είναι κορόιδο. Και είναι κάργα υποτιμητικό να πληρώνει μια νεράιδα για να την έχει στο κρεβάτι. Ποιο είναι το άλλο;
Και μόνο να κάνει παρέα με τον Έλον Μασκ είναι επιτυχία της Νατάσας (φώτο). Μουσειακά να το δεις το πράμα. Να έχει το προνόμιο να συνομιλεί με τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει ο Νο 1 στον πλανήτη στα φράγκα. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ Σ΄ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ