Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕ... , ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;

 
Αργήσανε κομμάτάκι, αλλά τελικά μας το είπανε το μεγάλο μυστικό. Τη μεγάλη εξήγηση για την τεράστια περιουσία του μακαρίτη Γιώργου Τράγκα. Τα έπαιρνε από εκβιασμούς. Το λένε πια και το γράφουν, και το υπογράφουν με το όνομα τους, σε έγκυρα και πολύ φλου ρεπορτάζ.
Φλου, διότι δεν μας λένε ονόματα. Ποιους εκβίαζε ο Τράγκας. Ποιοι την είχαν βαμμένη και ξηγιόντουσαν στο έτσι μια κι έξω ή με το μηνιάτικο στον καπετάν νταβατζή της πιάτσας Τράγκα; Το να λένε αέρα πατέρα ότι εκβίαζε χωρίς να αναφέρεται έστω ένας εκβιαζόμενος, δεν λέει τίποτα.
Και έτσι έβγαζε στο εξωτερικό τα φράγκα των εκβιασμών ο δημοσιογράφος Τράγκας. Δημοσιογράφος ήταν, όχι συμβολαιογράφος και ζωγράφος, φωτογράφος και πεζογράφος. Εγώ ξέρω για χρόνια πολλά τι έκαναν μερικοί. Πήγαιναν συστημένοι σε πονηρό εφοπλιστή και του έδιναν π.χ. εκατό εκατομμύρια. Κι αυτός κράταγε για πάρτη του ένα ποσοστό 30% και κατέθετε για πάρτη του άλλου τα εβδομήντα σε τράπεζα του εξωτερικού.
Πως την είχε μανουβραρει τη μπίζνα ο Τράγκας, αν βέβαια έκανε τη βρωμοδουλειά, σιγά που θα σηκωθεί από τον τάφο του να μας το πει.
Διαβαστε ακομα:

ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ