ΧΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ... ΔΙΑΖΥΓΙΑ!

 
Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Να χωρίζουν και οι πλούσιοι. Όχι απλώς οι πλούσιοι, οι μεγιστάνες. Οι κορυφαίοι του πλανήτη σε χρήμα και εξουσία. Τι να εννοήσω, δηλαδή; Ότι είναι ίσα κι όμοια ο υπαλληλάκος και ο εργατάκος, ο βιοπλαιστής και μεροκαματιάρης με τον τύπο που - χωρίς υπερβολή - διοικεί μια χώρα, μια ήπειρο. 
 
 
Ο πλουσιώτερος άνθρωπιος στον κόσμο χωρίζει, ο Έλον Μασκ, ο οποίος έχει χάσει το λογαριασμό, πόσους γάμους και διαζύγια είναι... χρεωμένος. Χωρίζει και ο Μπιλ Γκαίητς. Χώρισε και ο Τζεφ Μπέζος. Και μαθαίνουμε ότι σε διαδικασία διαζυγίου είναι πια και ο αυτοκράτορας των ΜΜΕ, ο Ρούπερτ Μέρντοχ. Ο οποίος έκανε τέταρτο γάμο το 2016, σε ηλικία 85 χρονών, με την πρώην του Μικ Τζάκερ, την 65χρονη Τζέρυ Χωλ (φώτο).
 
 
Σωστά το λέω, διαδικασία διαζυγίου. Μ' άλλα λόγια τι χρήματα θα κάνει ταμείο η κυρία που την χωρίζει ο μεγάλος. Γάμος σημαίνει πρώτα απ' όλα φράγκα. Και προγαμιαίο συμβόλαιο. Και αποζημίωση της κυρίας. Σε εκατομμύρια. Παρακαλώ, σε διψήφιο αριθμό. Το διαζύγιο του Μπιλ Γκαίητς και του άλλου του χάλια, του Τζεφ Μπεζος κόστισε τριψήφιο νούμερο, σε εκατομμύρια.
 
 
Θα ξεβρακωθεί κανονικά σε εκατομμύρια στη σύζυγο και ο Νο 6 πολυδισεκατομμυριούχος και συνιδρυτής  της Google Σεργκέι Μπην, ο οποίος την ξανάκανε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήλθε εις γάμου κοινωνία με κάποια κυρία. 
 
 
Το κρίσιμον ερώτημα και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε άλλες περιπτώσεις ανδρών πετυχημένων που απέτυχαν παταγωδώς στην ''επιχείρηση Γάμος''': Γιατί την πατάνε ως κοινοί θνητοί στο γάμο και οι πιο δυνατοί στον γλόμπο;      .   

 

Διαβαστε ακομα:

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Η... ΡΩΣΙΑ