ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΒΡΕΞΕ... ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

 
Ξυπνάς ένα πρωί με 200 εκατομμύρια στο λογαριασμό σου. Δολάρια εκατομμύρια, όχι φυστίκια και σπόρια. Ποιο είναι το φοβερό; Σα να μην τρέχει και κάτι το ξεχωριστό τούτο το πρωινό! Γιατί; Επειδή δεν είναι και κατόρθωμα άμα είσαι ο Τζάστιν Μπίμπερ να έρχονται τα φράγκα από τον... ουρανό. Κανείς μουσικός ποτέ στο παρελθόν δεν κέρδισε τόσα πολλά με τη μία από την προηγούμενη δουλειά του, 200 πακέτα.
 
Καναδός ο Justin Bieber, γεννήθηκε Μάρτιο του 1994 και έβγαλε το 2010 το πρώτο άλμπουμ, που αμέσως έπιασε κορυφή στις ΗΠΑ. Τα έχει πάει πολύ δυνατά, το παιδί πουλάει σαν τρελό. Του κάνανε. λοιπόν, μια πρόταση και είπε ''Ναι''. Αυτός δεν είπε τίποτα, ο ίδιος δεν έχει γνώμη. Κανένας που κάνει πρωταθλητισμό παγκόσμιο δεν αποφασίζει, δεν συμφωνεί ή διαφωνεί. Υπάρχουν άλλοι που εργάζονται για πάρτη του πρωταθλητή.
 
Τα 200 μύρια δολάρια είναι η απαζημίωση στην τσέπη του Τζάστιν Μπίμπερ έναντι της παραχώρησης των δικαιωμάτων σε 291 τραγούδια του, σε δισκογραφική εταιρεία. Η οποία εταιρεία παίζει στα σίγουρα, διότι θα κονομήσει πολύ περισσότερα από τα διακόσια.

Διαβαστε ακομα:

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ