ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΟΤΕΡΟΥΣ... ΦΟΡΟΥΣ

 
Δεν ξανάγινε στους αιώνες. Το απίστευτο. Το λες και δεν το πιστεύει κανένας. Με το δίκιο τους! Ποιος  μασάει στ' αλήθεια αυτά που λέγονται στα παραμύθιια. Ναι, μοιάζει με παραμύθι, τραβηγμένο μέχρι εκεί που δεν πάει το μυαλό, και η πιο προχωρημένη φαντασία.  Κάποιοι πλούσιοι του κόσμου, κάπου 200 διεσεκατομμυριούχοι,  ζήτησαν από τις κυβερνήσεις στις πατρίδες τους να τους φορολογούνται... περισσότερο!  Ρε, πλάκα κάνουμε;  Σε καμιά περίπτωση! Γι' αυτό οι ψαγμένοι το βλέπουν εξαιρετικά... ανησυχητικό το γεγονός. Καθόλου ευχάριστο!
Μπροστάρισσα στους 200 λεφτάδες, στην οργάνωση “Πατριώτες Εκατομμυριούχοι” είναι η ακτιβίστρια με ''αριστερές'' τάσεις Αμπιγκαίηλ Ντίσνεύ, η κληρονόμος του ομίλου Ντίσνεύ. Η κυρία, εγγονή του αδελφού του Ουώλτ Ντίσνεϋ δεν είναι η πλουσιώτερη των παραλήδων που ζητάνε σε βάρος τους πιο άγρια φορολογία;, αλλά έχει τον πρώτο λόγο.
Το ερώτημα είναι γιατί τόσοι πολλοί επιχειρηματίες θέλουν να πληρώνουν περισσότερους φόρους;;  Επειδή έχεις να κάνεις με σοβαρά άτομα που  ξέρουν ποιο είναι το συμφέρον τους.  Επειδή τους ενδιαφέρει να παραμείνουν οικονομικά ισχυροί. Επειδή βλέπουν μπροστά, κι αυτό που βλέπουν είναι... μαυρίλα. Πως δεν πάμε καλά. Πως τα πράγματα πάνε κατά διαόλου στην παγκόσμια οικονομία.
Πήρες χαμπάρι;  Ένα κραχ θα κοστίσει περισσότερο στον επιχειρηματία παρά στον εργαζόμενο. Στον πλούσιο παρά στον φτωχό. Αν, λοιπόν,  φουντάρει το καράβι πρώτα θα φάει τους έχοντες η μαρμάγκα. Θέλουμε, λοιπόν, να  σας δίνουμε περισσότερους φόρους, κύριοι των κυβερνήσεων, για να σώσετε την κατάσταση. Και ό,τι άλλο νομίζετε πως πρέπει να κάνουμε εδώ είμαστε.
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ