ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ Η ΑΠΕΡΓΙΑ

 
Πρώτη είναι η Γερμανία και  δεύτερη η Γαλλία. Ο Μακρόν κυβερνάει τη χώρα με τη δεύτερη καλύτερη οικονομία στην ενωμένη Ευρώπη. Η κατάσταση, όμως, στα ασφαλιστικά ταμεία βαράει καμπανάκι και ο Μανωλάκης αποφάσισε να πάει από τα 62 στα 64 το όριο ηλικίας για συνταξιοδότηση. Α, έτσι είσαι, του είπαν οι συνδικαλιστές και επιτόπου ξεκίνησαν απεργίες. 
Ο καθένας στον τομέα του. Έτσι και οι συνδικαλιστές. Αυτή είναι η δουλειά τους, και στη Γαλλία της δίνουν και καταλαβαίνει. Μακράν η Γαλλία είναι η ευρωπαϊκή χώρα με τις περισσότερες απεργίες. 
Μπροστάρηδες στη συγκεκριμένη απεργία για το ασφαλιστικό η... νεολαία. Κουφό! Ο Εμανουέλ Μακρόν λέει πως για να μπορούμε αύριο να πληρώνουμε τις συντάξεις στους σημερινούς νέους, όταν έλθει ο καιρός τους να συνταξιοδοτηθούν, χρειάζεται να παρατείνουμε για δυο χρονάκια το όριο. Ο πρόεδρος δεν παίρνει το μέτρο για τους νέους σε ηλικία εργαζόμενους, αλλά για να θωρακίσει οικονομκά τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτό,, βέβαια, είναι μέτρο που ευνοεί τους σημερινούς εργαζόμενους και αυριανούς συνταξιούχους. 
Αντί, λοιπόν, να χειροκροτήσουν τον Μακρόν οι νέες ηλικίες, αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της Γαλλίας. Γιατί; Φετίχ σεξουαλικού τύπου η απεργία. Τη βρίσκουν κάποιοι όταν... ξεσηκώνονται για απεργία!
Διαβαστε ακομα:

ΣΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ