ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ... ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

 
Να μη ντρεπόμαστε να το λέμε. Είμαστε οι πρώτοι. Δεν καταλαβαίνουμε Χριστό, Μνημόνια, Κρίση, ό,τι θα φρέναρε κάποιους άλλους Ευρωπαίους. Πως τα καταφέρνουμε, ακόμα και στις πιο δύσκολες, κι όταν μας πετσόκοβαν μισθούς και συντάξεις, και μας χτυπούσαν στη βαρειά φορολογία, μόνο εμείς το ξέρουμε. Οι ουρές πάντα ουρές τα Ι.Χ. στα διόδια. Η επιστροφή από την έξοδο των αιωνίως δυστυχισμένων και στους αιώνες των αιώνων δανειοληπτών Ελλήνων με μνημόνια κι όχι. 
Μάτια έχουν οι ξένοι και βλέπουν. Εκατοντάδες μέτρα σταματημένη παρέλαση τα αυτοκίνητα στα διόδια, στις εθνικές Κορίνθου και Λαμίας. Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Βιομήχανοι και εργοστασιάρχες, εφοπλιστές και εισοδηματίες; Όχι, βέβαια. Λαουτζίκος είναι, η μεσαία τάξη είναι.
Έτσι που λες. Έληξε μια ακόμα ηρωική έξοδος και καθαροί και εξαγνισμένοι, όχι θρησκευτικά, όμως σίγουρα πολιτικά, οι Έλληνες ξεκίνησαν την… σαρακοστή. 
Θετικές οι εκθέσεις που θα φύγουν από το ''παρατηρητήριο''.  Τι είναι τούτο; Είναι αυτό που τα τελευταία δέκα χρόνια ενημερώνει τους ξένους εκείνους που δίνουν το οκέυ για την κυβέρνηση και γενικά την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας.
Διαβαστε ακομα:

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ Ο ''ΑΠΙΑΣΤΟΣ''... ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙΑΣ ΛΗΣΤΗΣ