ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ...

 
Όταν γίνεται μεταγραφή το πρώτο που παίζει είναι η ηλικία. Θα μιλήσουνε για λεφτά, τι θα δώσουμε, πόσο θα μας κοστίσει η υπογραφή συμβολαίου... Λαμβάνουμε υπ' όψιν την αξία του ποδοσφαιριστή, και τον χαρακτήρα του. Δεν έχουμε καμιά διάθεση να μπάσουμε στα αποδυτήρια κανένα αληταρά, να μην μπορεί να συνεννοηθεί με τον προπονητή, να μην πηγαίνει στους άρρωστους της εξέδρας να χαιρετίσει τους φανατικούς οπαδούς μας.
Με τον Λιον'ελ Μέσι η δουλειά έγινε αλλοιώς. Ποια είναι η ηλικία του; Μας είναι αδιάφορο. Ένα μας ενδιαφέρει, ότι είναι φίρμα. Η φιρμάρα. Η πρώτη στον κόσμο. Πληρώνουμε, λοιπόν, χρυσοπληρώνουμε τη γυαλάδα του. Τον αφρό του, 
Άσε τους αστείους να γράφουν ότι θα συνεχιστεί η... κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία. Και την άλλη κελεμπία, εννοώ την άλλη μαλακία που λένε, ότι με Μέσι και Ρονάλντο παίρνει αίγλη το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Αστειότητες.
Ο Λιονέλ Μέσι είναι 36 χρονών. Τον επόμενο μήνα θα αρχίσει  να περπατάει στα 37. Κανένα πρόβλημα. Η φίρμα του  δεν γερνάει ένα χρόνο περισσότερο. Έχουμε δολάρια για πέταμα και τα δίνουμε με τη σέσουλα. Πόσα θα δώσουνε στον Μέσι; Ένα 50% περισσότερο απ΄ όσα μας ζητήσει. Καλά είναι ενάμισυ εκατομμύριο την ημέρα, Κι αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα δεν θα ρίξουμε πετρέλαιο να καούμε. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ...