ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ''ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ" ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ

 
Είσαι πετυχημένος. Στη δουλειά σου τα δίνεις όλα, χρόνο, τη σκέψη, ενέργειά. Παίζεις δυνατά. Ολοκληρωτικά. Κάνεις πρωταθλητισμό. Και κοιτάς μονάχα μπροστά. Και γεμίζεις από καύλα επιτυχίας και χρήματος επειδή αισθάνεσαι ικανός για περισσότερα. Να επεκταθείς κι άλλο. Να ανέβεις κι άλλο. Και από σεξ; Ασφαλώς το θέλεις το σεξ. 
Δεν υπάρχει πιο «αντισταθμιστικό» πράμα στην καθημερινότητά όταν την ρουφάει, την καταπίνει το ράλυ του προσωπικού επαγγελματικού success. Το φλερτ και το γαμήσι με άτομο της κλάσης σου είναι απαραίτητο.

The league. Το κόλπο. Για τους επιτυχημένους, άνδρες και γυναίκες, τους κυνηγούς των υψηλών σκορ στον κόσμο των business, όσους δεν έχουν χρόνο να ξοδέψουν προκειμένου να βρουν την κατάλληλη παρέα. Στο φινάλε για όσους δεν ενδιαφέρονται καν για μόνιμη σχέση. Όσοι, λοιπόν, φραγκάτοι και πετυχημένοι, επιθυμούν μια κυριλάτη επαφή με το άλλο φύλο, και είναι διαθέσιμοι για τις πιο ονειρεμένες στιγμές μιας ερωτικής βραδιάς, είναι υποψήφια μέλη του The League.

High level μεσιτικό γραφείο το The League για τους very very champions της ζωής. Γίνεσαι μέλος, σε κάνουν μέλος, αφού ξηγηθείς την τσουχτερή συνδρομή κι αν σε επιλέξουν με κριτήρια αυστηρά, διότι επιθυμούν να διατηρήσουν υψηλά τα στάνταρ του νέου κόλπου. Τότε θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις παρέα από μία πλούσια λίστα πλούσιων ατόμων του άλλου φύλου.

The League. Για την ελίτ της τσέπης απευθύνεται σε μορφωμένα άτομα της Νέας Υόρκης. Χιλιάδες είναι στην αναμονή να γίνουν μέλη.

Διαβαστε ακομα:

ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΕΣ