ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΜΕ

 
Ο Προκόπης Παυλόπουλος όταν ήταν υπουργός εσωτερικών και κάτω από την πίεση εκείνων που ήθελαν να αποτεφρωθούν, να γίνουν στάχτη μετά θάνατο, παρουσίασε σχέδιο προεδρικού διατάγματος για την κατασκευή και στην Ελλάδα, όπως σ’ όλο τον πολιτισμένο κόσμο, κέντρων καύσης νεκρών. Κέντρων Αποτέφρωσης.

Για τους ξένους, όμως! Για άτομα που δεν είναι χριστιανοί η χριστιανοί άλλης εθνικότητας. Επειδή η Εκκλησία της Ελλάδος είναι πάντα αντίθετη με το κάψιμο. Επειδή αναγνωρίζει μόνο το θάψιμο. Μην το λησμονούμε ότι υπάρχει και η Δεύτερη Παρουσία. Δεν είναι μία, μοναδική η παρουσία μας στη γη. Αύριο, στο μέλλον, συγκεκριμένα του αγίου Ποτέ θα γίνει η Ανάσταση Νεκρών. Τα κόκαλα, λοιπόν, των πεθαμένων πώς θα δώσουν ζωή στους ψόφιους αν έχουν καεί, αν γίνουν σκόνη. Πρόβλημα, αξεπέραστο.

Όποιος γούσταρε να καεί, όποιοι γονείς ήθελαν να κάψουν το παιδί τους, πηγαίνανε στη Βουλγαρία. Έτσι έγινε με τον μουσικοσυνθέτη Λουκιανό Κηλαηδόνη, με τον υιό του επιχειρηματία που σκοτώθηκε και σκότωσε με την πόρσε κ,α.

Η σύζυγος του Καλαηδόνη, η ηθοποιός και πρώην βουλευτίνα του σύριζα κυρία Άννα Βαγενά, έβαλε τα κλάματα στη Βουλή, σε μια συγκινησιακή συζήτηση και, τελικά, ο αρμόδιος υπουργός αποφάσισε να προχωρήσει στην απαιτούμενη διαδικασία για μια νέα μπίζνα στην Ελλάδα. Μια νέα κονόμα.

Μοιρασιά της κονόμας. Στο παπαδαριό που κάνει την κηδεία του νεκρού και στην κονόμα της εταιρείας που αναλαμβάνει την καύση.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ