ΜΕ ΕΜΠΑΠΕ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ...

 
Η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ. Παίρνει, δεν παίρνει την καλή κούπα της Ευρώπης. Το λέει η Ιστορία, κι όταν μιλάνε τα γεγονότα ας λέει ο καθένας ό,τι άλλο διαφορετικό. Γίνεται γραφικός. Η Ρεάλ μιλάει με τα φράγκα. Όλα τα άλλα είναι πασατέμπος να περνάει η ώρα. Οι λεγόμενες ηθικές αξίες, τα αισθήματα και συναισθήματα έρχονται μετά. Πρώρα το χρήμα, με το οποίο αγοράζεις και το οποίο έχεις τη μαστοριά να το παράγεις.
Το 2000 έγινε η μετακίνηση μπόμπα. Ο Πορτογάλος Λουίς Φίγκο (1972) πήγε από Μπαρτσελώνα σε Ρεάλ. Ο σεισμός. Έγινε δίδυμο με τον Βραζιλιάνο Ριβάλντο (1972). Με 62 εκ,, ποσό ρεκόρ η μεταγραφή Φίγκο στην Ρεάλ. Ακόμα και μέχρι σήμερα οι οπαδοί της Μπάρτσα δεν τον έχουν συγχωρέσει. Τον είχαν πει προδότη και όποτε έπαιζε του πέταγαν ένα σωρό αντικείμενα, κι όλα δικά του. Λες και τον γέννησαν αυτοί. Λες και ήταν δικός τους επειδή φορούσε τη φανέλα την ομάδας τους. 
Το 2001 στην βασίλισσα Ρεάλ πήγε από Γιουβέντους ο Γάλλος Ζινεντίν Ζιντάν με 77 εκ., ρεκόρ κι αυτό. Κι όταν από Ίντερ ήρθε το 2002 ο Βραζιλιάνος Ρομάριο, με 45 εκ. στήθηκε η αξέχαστη τριπλέτα Φίγκο- Ζιντάν - Ρονάλντο.
Το ρεκόρ έσπασε ο Πορτογάλος Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 96 εκ. Ο Ουαλλός Γκάρεθ Μπαίηλ από τη ν Τότεναμ κόστισε 101 εκ. και ο Βέλγος Αζάρ, η πανηγυρικά αποτυχημένη κίνηση από την Τσέλσυ με 115 εκ.΄Ο Βραζιλιανος Κακά 65 εκ. ο Γάλλος Μπενζεμά 35 εκ., ο Άγγλος Μπέκαμ επίσης 35 εκ. Πάνω από 100 εκ. πήγε η αγορά από την Ντόρτμουντ του Άγγλου Μπέλιγχαμ.
Ο Κίλιαμ Εμπαπέ; Στην περίπτωση αυτή χάνεται ο λογαριασμός, Οπωσδήποτε με νέο ρεκόρ μετακίνησης στην Ρεάλ, αλλά είναι δύσκολο να το προσδιορίσεις σ΄ ένα νούμερο. Το συμβόλαιο του Γάλλου είναι μια ολόκληρη ιστορία με διάφορες ''τρύπες'', με έσοδα και κατ΄ ευθείαν από το ταμείο της Βασίλισσας και από άλλες... πηγές. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ