ΤΟΣΟ ΠΡΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ... ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

 
Γεννήθηκε αρχές Φεβρουαρίου το 1985, άρα κοντεύει να συμπληρώσει τα σαράντα του και συνεχίζει να παίζει μπάλα. Μόνο; Είναι - μακράν, παρακαλώ - ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη; Σε ηλικία 40 χρονών. Τι πληρώνει η ομάδα του; Όχι, βέβαια, την αξία του, ούτε την προσφορά του. Τα φράγκα, μάλιστα όταν πρόκειται για κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας, πέφτουν λόγω... ονόματος.
Φίρμα είναι ο Ρονάλντο. Φιρμάρα. Ονοματάρα. Αυτό χρυσοπληρώνουν. Και για να μιλάμε με νούμερα, ο 1 μ. και 87 εκατοστά ύψος, μην πούμε και μέση, και στήθος κλπ, καθαρίζει το οκτάωρο της ημέρας, αν το δουλεύει ολόκληρο, 250.000 ευρώ. Τόσα κονομάει ο υποτίθεται σαν ποδοσφαιριστής, ελέω... κοσμάκη. 
Έτσι είναι. Δεν έχει αντίπαλο στη λεγόμενη επικοινωνία ο 40χρονος Πορτογάλος. εκατομμύρια θαυμαστές στον κόσμο, ακολούθους τους λένε στα σύγχρονα μέσα. Είπαμε. Και γαμώ τις φίρμες. 
Δεν πήρε ποδοσφαιριστή η Αλ Νάσρ, αλλά έναν σταρ, μια διασημότητα και τον πληρώνει με βάση το συμβόλαιο, με 500 ευρώ το λεπτό. Παίξει  δεν παίξει. Σκοράρει ή όχι.
Διαβαστε ακομα:

ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΠΗΓΑΝΕ,ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ