ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Εμφανίστηκε στον ΠΑΟΚ και πολλά πακέτα Αριστοτέλης Μυστακίδης και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης επιτόπου έβαλε το χέρι στην τσέπη. Που πας, κύριε Μυστακίδη, το μαγαζί είναι δικό μου, το κουμαντάρω εγώ, δεν έχεις καμιά δουλειά να μπλέκεσαι στα πόδια μου.
Αυτή είναι η κατάσταση στο σύστημα ΠΑΟΚ, που όπως άλλα μαγαζιά κυκλοφορεί κι αυτός στην πιάτσα σαν ερασιτέχνης, επαγγελματίας και σία.
Μπλέξανε τα αφεντικά στην ομάδα και χαρά στα σκέλια των λαμόγιων με τη σκέψη τι θα κονομήσουν από τον ένα κι από τον άλλον. Κι αν έσκαγε μύτη και τρίτος, τι καλά, τι ωραία θα ήταν όλα στην... οικογένεΙα του ΠΑΟΚ.
Είμαι πρώτος, σα να λέει ο Ρώσος, δηλαδή έχω προηγηθεί, άρα δεν φοβάμαι και ποιος είναι ο κύριος που ήρθε να μου κουνηθεί; Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά, το πράμα μιλάει μόνο του.
Έσκασε, λέει, ένα τρακόσα ο Ρώσος κι άλλα 500 χιλιάρικα από το Open,το κανάλι, έχουμε και τηλεόραση, μην το ξεχνάμε, και δεν επιτρέπουμε να κουνηθεί κανένας στην πλώρη μας.
Διαβαστε ακομα:

