ΣΤΗΘΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Ξεκουμπώνει τη μπλούζα της το κορίτσι..., αυτό διαβάζεις. Δεν χρειάζεται να μπανίσει, ο ανδρικός εγκέφαλος, αλλά και ο γυναικείος της λεσβίας θα βαρέσει συναγερμό και μόνο που θα διαβάσει π.χ. ότι Έβγαλε το τιραντάκι το κορίτσι και απελευθέρωσε το στήθος της...

Μιλάμε για τον βασιληά. Στο θηλυκό κορμί αυτός είναι ο βασιλεύς, τα δύο κανόνια της. Το μεγάλο ατού της γυναίκας. Και ο αποδυτηριάκιας, όπως η πλειψηφία των αρσενικών, με την πρωτόγονη αδυναμία στα αφράτα βυζέτα, στα εύφορα, γυαρμάδες Νάουσας, δικέ μου, έχει σχόλιο σχετικό. Λοιπόν.
Μισές δουλειές κάνουν οι επιστήμονες. Ό,τι λέμε. Γερμανός πολυπράγμων ειδικός έκανε έρευνα για το κατά πόσο θετικά επενεργεί σ’ έναν άνδρα η θέα των δύο φεγγαριών του Παραδείσου, όπως λένε οι ποιητές τις δίδυμες σφαίρες της γυναίκας. Και έβγαλε το συμπέρασμα.

Φοβερά πράγματα. Αρκούν δέκα λεπτά να κουσουμάρει τα βυζιά μιας γυναίκας ένας άνδρας για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματός του. Κι όχι μόνον. Ένα δεκάλεπτο show με τα χρυσά μήλα της να κάνει μία γυναίκα, για τον άνδρα ισοδυναμεί με μισή ώρα αεροβικής γυμναστικής.

Μιλάμε για μπαλκόνια που μετράνε, έτσι; Ας είναι σε σχήμα μελιτζάνας, πεπονιού, αχλαδιού, αχλαδόσχημα. Ροδαλά, εκρηκτικά, να μοιάζουν με λεμόνια, πορτοκάλια, γκραίηπ-φρουτ. Δεν μιλάμε για ψόφια πράγματα.

Και καταλήγει ο ερευνητής ότι επιβάλλεται κάθε άνδρας, κάθε μέρα, για δέκα λεπτά να θαυμάζει τα μεμέ μιας κυρίας. Επειδή με το βλέμμα καρφωμένο σε μία π.χ. περδικόστηθη χαμηλώνει η αρτηριακή πίεση, επιβραδύνεται ο ρυθμός των παλμών της καρδιάς και έτσι μειώνεται ο κίνδυνος της στεφανιαίας νόσου. Μάλιστα.

Είπαμε. Οι άνθρωποι κάνουν μισές δουλειές. Και δεν μου λες, ρε, ντόκτωρ, εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει, γιατί δεν… κατεβάζεις λίγο το μάτι, να σκοπεύσεις στη σέντρα του κορμιού. Δεν το ‘πιασες;

Εντάξει με τους μαστούς. Να μας πεις αν λέει κάτι και τι ακριβώς η θέα ενός αιδοίου, μίστερ ντόκτωρ.

 

Διαβάστε ακόμα:

Τις στιγμές της ερωτικής κορύφωσης της μάνας του