ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΑΣ ΛΕΙΨΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Ήταν παντρεμένος, 36 χρονών, και είχε φυλακίσει έξι γυναίκες, από 16 έως 23 χρονών, και τις χρησιμοποιούσε σεξουαλικά σα να ήταν σκλάβες του. Και τις πλάκωνε στο ξύλο και έκανε το κέφι του.

Δεν του έφθανε μία γυναίκα. Μία ερωμένη. Μία σκλάβα. Βρήκε τον κατάλληλο χώρο, τον διαμόρφωσε σύμφωνα με τα γούστα του κι εκεί μέσα μπουντρούμιασε τις γυναίκες. Έκανε όργια ο Κινέζος. Στην Κίνα.

Μια από τις σκλάβες του την υποχρέωνε να πουλάει το κόρμί της. Άλλη να δολοφονήσει μια από τις σκλάβες που του έκανε δύσκολη τη ζωή. Ασφαλώς υποσχόμενος την ελευθερία της. Ποιος ξέρει.

Τον τσακώσανε και τον εκτελέσανε, υποτίθεται αφού τον δικάσανε. Το «υποτίθεται» είναι απαραίτητο να αναφερθεί διότι μιλάμε για Κίνα. Και φθάνω στο θέμα. Μέχρι τώρα δεν είπαμε τίποτα.

Στην Κίνα, και μιλάμε σοβαρά, δεν σε σκοτώνουν σώο. Όχι, βέβαια. Αφού είναι να σε στείλουν τι να τα κάνεις π.χ. τα μάτια σου στον άλλον κόσμο. Την καρδιά σου, το συκώτι σου, τα νεφρά σου. Δεν θα σου χρειαστούν είτε ο από πάνω, ο εν τοις ουρανοίς έχει αποφασίσει να σε καβατζάρει είτε στην Κόλαση, είτε στον Παράδεισο με τους ηλίθιους μαζύ.

Ξεφύγαμε. Να το κλείσουμε, για να συνεχίσουμε. Στον Παράδεισο πάνε οι βλάκες. Οι αργόστροφοι στο μυαλό. Τσεκαρισμένο. Παρακάτω.

Έξω από τις φυλακές περιμένουν στη σειρά διάφοροι περίεργοι. Τι να θέλουν, σκέπτεσαι, όλοι αυτοί νύχτα μέρα; Κάτι θέλουν, όμως. Κάτι περιμένουν. Ό, τι ανάγκη έχουν αυτοί ή, οι συγγενείς τους από ένα όργανο του σώματος. Πόσους σκοτώνουν σήμερα; Τα χειρουργεία δούλευαν μέσα στη φυλακή.

Πού να ξέρεις τι αφαίρεσαν πριν τον σκοτώσουν από τον 36χρονο με τις έξι σκλάβες.

Διαβάστε ακόμα:

Ρόλους Μολιέρου και Ρακίνα έπαιζε το δικαστήριο