ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΞΗΡΟ

 

Τα λεφτά είναι πολλά. Χοντρό το νούμερο, τα 4 εκ. για Ξηρό Χριστόδουλο, Μαζιώτη Νίκο και τον άγνωστο εκτελεστή των δύο παιδιών της Χρυσής Αυγής. Θα πιάσουν ψάρια με την επικήρυξη; Να είμαστε σοβαροί. Μία στο εκατομμύριο να τους «δώσει» κάποιος από τους συντρόφους τους.

Βεβαίως υπάρχουν σύντροφοι. Ο Ξηρός δεν κινείται μόνος του. Ποντάρει σε άτομα μυημένα, αποφασισμένα για όλα, όσο και αυτός. Δεν γίνεται ένας καταζητούμενος, μάλιστα όταν έχει προετοιμαστεί πνευματικά να κτυπήσει, να παίζει μόνος του.

Ας κρατήσουμε μονάχα την κουβέντα του Άρη Βελουχιώτη που τρόμαξε και τους πρώην συμμαχητές του φυλακισμένους στον Κορυδαλλό: «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα». Την επανέλαβε στο μανιφέστο του ο Χριστόδουλος.

Δεν την λες αυτή την κουβέντα όταν ήσουν στρατευμένος στην 17 Νοέμβρη και σήμερα σκαστός από τη φυλακή, αν δεν νοιώθεις συνειδητά ότι είσαι τελειωμένος, ότι έχεις αποφασίσει να τελειώσεις και να μη φύγεις από τη ζωή αν δεν πάρεις μαζύ σου όσους μπορείς.

Τέσσερα εκατομμύρια είναι μεγάλο το πακέτο. Μελλοθάνατος, όμως, είναι αυτός που θα καρφώσει τον Χριστόδουλο, και ο «δώστης» δεν μπορεί παρά να είναι κάποιος από τους δικούς του, ουδείς άλλος ξέρει τις κινήσεις του μεγαλύτερου σε ηλικία από τους αδελφούς Ξηρού.

Οι θαυμαστές της τρομοκρατίας στην Ελλάδα είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσοι θαρρούν τα ΜΜΕ και αντιτρομοκρατική. Μπαρουτοκαπνισμένοι και άκαπνοι τρομοκράτες, όλοι αυτοί είναι υποψήφιοι δολοφόνοι του υποψηφίου εκατομμυριούχου πληροφοριοδότη. Καλά είναι τα 4 εκ., όμως η ζωή που θα τον περιμένει θα ‘ναι σκέτος εφιάλτης. Τον ίσκιο του θα τρέμει.

Διαβάστε ακόμα:

Αγγλοι πράκτορες αδίστακτοι όσο η 17Ν