ΚΑΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΣ

 

Ύποπτος είναι όποιος αγοράσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα. Δεν αποκλείω η Αντιτρομοκρατική να ενεργήσει δεόντως. Όπως παληά, τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες στην Ελλάδα οι περιπτεράδες ενημέρωναν την ασφάλεια ποιος αγοράζει την “Αυγή”.

Ήταν αριστερός ο άλλος κι αν δεν τον είχαν σταμπάρει δεν μπορούσε να αγοράσει την εφημερίδα του κόμματος, της ΕΔΑ, χωρίς τον κίνδυνο να του κάνουν “φάκελλο”. Ότι είναι κομουνιστής. Εχθρός του κράτους.

Κι εγώ να δω σήμερα κάποιον να έχει στο σπίτι του το βιβλίο του Κουφοντίνα, θα υποψιαστώ. Μήπως είναι θαυμαστής της Μητσάρας. Μήπως είναι υποψήφιος τρομοκράτης. Ποιο άλλο λόγο να έχει να διαβάσει για το βίο και την πολιτεία της 17 Νοέμβρη;

Στην Αντιτρομοκρατική γνωρίζουν ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας χαίρει αναμφισβήτητης εκτιμήσεως στο μικρόκοσμο των θαυμαστών της τρομοκρατίας. Θεωρείται πρόσωπο υπεράνω. Ο απόλυτος αγωνιστής. Ούτε υποψία μικροκηλίδος στο πεντακάθαρο πορτραίτο του. Ο Κουφοντίνας είναι σήμερα ο πνευματικός ηγέτης του ντόπιου τρομοκρατικού κινήματος.

Όπως επίσης στην Αντιτρομοκρατική θεωρούν ότι άτομα που δεν έχουν εκδηλωθεί σαν εν δυνάμει χειροκροτητές της τρομοκρατίας, όχι μονάχα φοιτητές, αλλά π.χ. και καθηγητές τους, πάντα παίζει η πιθανότητα να στρατευθούν σε μια οργάνωση.

Να, γιατί θα οφελούσε να γινόταν γνωστό ποιοι αγοράζουν το βιβλίο “Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη” που έγραψε ο Κουφοντίνας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κουφοντίνας απομυθοποιεί της «17 Νοέμβρη»