ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Από μπουρδέλα έχει πήξει η Αθήνα. Και σε ρωτάω... ευθέως, όπως λένε και στα talk-show. Πολιτικοί είναι οι άνθρωποι, προβληματίζονται στα μείζονα κοινωνικά ζητήματα κι όταν εμφανίζονται στα κανάλια δεν έχουν χρόνο και σάλια για πολλά λόγια. Γι' αυτό και ''ευθέως'', όχι με λόγια μασημένα, ρωτάνε τον κομματικό αντίπαλο.

Ευθέως, λοιπόν, σε ρωτάω κι εγώ ποια είναι η γνώμη σου για το νέο που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον από κοινωνικής απόψεως. Τι, λοιπόν, σημαίνει το γεγονός η Αθήνα έχει πολλούς, πάρα πολλούς οίκους ανοχής; Αναλογικά, η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει πολύ περισσότερα μπουρδέλα σε πληθυσμιακή σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Σε σχετική έρευνα του Δήμου Αθηναίων, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, διαπιστώθηκε ότι ''σπίτια'' στήνονται πλέον και σε πολυκατοικίες, όπου κατοικούν οικογένειες και είναι επόμενο να τα σφραγίζει. Οι μπουρδελιάρηδες, όμως, λέω οι επιχειρηματίες των μπουρδέλων νταηλίκι τα ξεσφραγίζουν και συνεχίζουν τη δουλειά. Κανονικά και εκτός νόμου.

Φοβερά πράγματα. Ξεφυτρώνουν, παράνομα βέβαια μπουρδέλα ακόμα και σε γειτονιές αξιοπρεπείς, δίπλα σε σχολεία, σε εκκλησίες. Τι συμβαίνει; Το πράμα μιλάει μόνο του. Σε μόνιμη έξαρση η αγορά της πορνείας. Έχουν σφραγιστεί δέκα (!) φορές πειρατικές γαμιστρώνες και δέκα φορές ξεσφραγίζονται.

Ο κόσμος πηδάει. Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα. Η σωστή απάντηση. Το σωστό σχόλιο. Ευθέως.

Διαβάστε ακόμα:

Το μανουλομάνουλο και ο κλόουν