ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

 

Έγινε πια μόδα ο λεσβιασμός, ο ψευτολεσβιασμός, το φλερτ, το άγγιγμα, το χάδι, ακόμα και το φιλί ανάμεσα σε δύο επώνυμες γυναίκες στο αθώο, στο λούμπεν πονηρό. Η σεξουαλική επανάσταση στους καιρούς μας «δικαιώνεται» με την ομολογία ακόμα και από στραίητ γυναίκες ότι στο παρελθόν είχαν μία λεσβιακού τύπου εμπειρία.

Το βλέπουμε. Καραμπινάτες λεσβίες της showbiz να αποκαλύπτονται, να ζευγαρώνουν, να παντρεύονται κιόλας, αλλά και οι φανατικές ετεροφυλόφιλες φόρα παρτίδα να ομολογούν ότι στο παρελθόν είχαν σεξουαλικές επαφές με γυναίκα. Και γενικά ότι είναι ανοικτές, αν πέσουν στην περίπτωση, αν μια γυναίκα τους γυαλίσει.

Γιατί να μείνει εκτός κόλπου, για παράδειγμα, και η Κάμερον Ντιαζ. Λίγο πριν παντρευτεί «παραδέχθηκε» κι αυτή ότι έχει πάει με γυναίκα. Είπαμε. Σήμερα παίζει αυτό το έργο. Και το λένε, και το δείχνουν από σκηνής, οι σταρ του σινεμά και του τραγουδιού. Πεθάνανε τα ήθη του παλιού Χόλυγουντ. Όλες οι αρχιβεντέτες, οι πιο διάσημες γόησσες του σινεμά ήταν λεσβιάρες του κερατά. Κανονικές, όχι μαϊμου. Λεσβιάρες άγριες, δεν παριστάνανε τις τζίβες, για να 'ναι στη... μόδα.

Συγκεκριμένα πράγματα. Μάρλεν Ντήτριχ, Γκρέτα Γκάρμπο, Κλάρα Μπώου, αυτή κι αν δεν μπορούσε να κτυπήσει κάθε γυναίκα οποιουδήποτε άνδρα, Κάθρην Χέρμπορν, ένα σωρό. Καμία, όμως, δεν το παραδέχθηκε δημόσια. Άλλες εποχές.
Ποια, όμως, ρωτάω, από τις σημερινές απελευθερωμένες τολμάει να παραδεχθεί ότι... αυνανίζεται; Που δεν είναι παρά φύσιν πράξις. Απεναντίας, επιβάλλεται να τριφτεί η κυρία, όπως και ο άνδρας αν δεν είσαι ζευγαρωμένος, για να μην παραμένουν σε σεξουαλική αχρησία. Η μαλακία, το λένε και οι γιατροί, δεν κάνει κακό, αρκεί να γίνεται με μέτρο.

Μιλάμε για τον γυναικείο αυνανισμό. Τσιμουδιά. Το μεγαλύτερο φυλασσόμενο μυστικό των γυναικών για αιώνες. Όπως, άλλωστε, όλοι οι άνδρες που συνεχίζουν να αυτοϊκανοποιούνται ακόμα και μετά τα 50 και τα 60 τους χρόνια, κανένας δεν παραδέχεται ότι μαλακίζεται. Το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες. Μόκο. Όλες έχουν βάλει δάκτυλο ή μπαμπάκι σε φουρκέτα, για να φθάσουν σε οργασμό χωρίς σεξουαλικό ταίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Τις στιγμές της ερωτικής κορύφωσης της μάνας