Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ GAY

 

Η ιστορία είναι παληά, από τότε που υπάρχει γάμος και θρησκεία. Ο ομοφυλόφιλος, σίγουρα παρά τη θέλησή του και κόντρα στη φύση του, είχε να διαλέξει δύο πόρτες. Δύο καταφύγια για να «κρυφθεί» σε καιρούς που η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν αμαρτία και ανωμαλία και καταδικαζόταν μέχρι και σε θάνατο.

Πώς να αντέξει ο δυστυχής ομοφυλόφιλος, ο γεννημένος από την μάνα γη, δηλαδή από τη φύση, δηλαδή από τον Θεό, την κοινωνική κατακραυγή. Η, φόραγε το ράσο, κατέφευγε σ’ ένα μοναστήρι, γινόταν ιερέας. Η, παντρευόταν, έκανε οικογένεια, παιδιά.

«Ο πατέρας μου ήταν gay» εξομολογήθηκε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Το έβγαλε με τρυφερότητα από το στόμα του ο σκληρός, ο ανδροπρεπέστατος σταρ. Με μνήμη και αγάπη για τον ζωγράφο πατέρα του. «Ήταν λάθος που ποτέ δεν το συζήτησα μαζύ του…».

Δεν θα το ήθελες ο πατέρας σου να ήταν, να έγινε στην πορεία gay. Με τα χρόνια το παίρνεις απόφαση. Το αποδέχεσαι. Παίζει και η άρνηση, βέβαια. Να μην συμβιβαστείς ποτέ στη ιδέα ότι αυτός που σ’ έφερε στη ζωή δεν είναι όπως εσύ.

Οι σκέψεις είναι πολλές. Βαρειές. Πώς θα το έπαιρνε ο στραίητ πατέρας μου αν είχα κληρωθεί εγώ gay; Οπωσδήποτε αν συνεχίσεις να αγαπάς τον πατέρα σου, να τον αναγνωρίζεις σα γεννήτορά σου, τότε θα αλλάξει και η σκέψη σου για τους ομοφυλόφιλους.

Διαβάστε ακόμα:

Επαθε το σοκ της ζωής του στο μπουρδέλο