ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

 

Απολυτήριο, λέει, ετοιμάζει να δώσει στον γκόμενό της η Τζένιφερ Λόπεζ, η γυναικάρα. Είναι και στην καλύτερη ηλικία της, ούτε μικρή, ούτε μεγάλη. Θεωρητικά μιλάμε, ότι ένα θηλυκό της μέσης, της δεύτερης ηλικίας έχει υπεραρκετές εμπειρίες στο σεξ και μαζύ τα προσόντα ακόμα να γίνεται Βεζούβιος, σ’ όλες τις στάσεις.

Την λέω γυναικάρα την κυρία, αν και το πρώτο που την χαρακτηρίζει είναι ο ακραίος επαγγελματισμός της. Πού χάρη σ’ αυτόν η τραγουδίστρια έχει φορτωθεί με αυξημένο επενδυτικό απόθεμα σαν αντικείμενο σεξουαλικού πόθου. Βιομηχανικό προϊόν είναι η ίδια και γι’ αυτό φροντίζει τον εαυτό της, γυμνάζει την κορμάρα της διότι ναι μεν φωνή, αλλά σα σωουγούμαν το σώμα απαιτεί να το διαχειριστεί με κουλτούρα πρωταθλητισμού.

Καμμία έκπληξη που ξενοκυττάει κι άλλες το τεκνό της Τζένιφερ Λόπεζ. Άνδρας είναι και θα την απατήσει είτε είναι 20 χρόνια μικρότερος της, είτε 20 και 30 μεγαλύτερός της. Γιατί να έχουν πρόβλημα τα οπίσθια της Λόπεζ; Δεν θα μείνει στο ράφι το κορίτσι. Ποιος πιτσιρικάς, ακόμα και πιο μικρός απ’ αυτόν τον χορευτή που μέχρι σήμερα κουβαλάει δίπλα της, θα πει «όχι» αν τον γουστάρει η Τζένυ Λόπεζ;

Διαβάστε ακόμα:

Είναι πόρνη και το καυχιέται το κορίτσι