ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ... ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ!

 

Ο σκηνοθέτης προτείνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάσημη και ποιοτική ηθοποιό. Στην ταινία υπάρχει και μια σκηνή όπου η σταρ θα χρειαστεί να τα δείξει όλα στην κάμερα. Πειράζει, βεντετάρα μου, να φανεί γυμνό το υπέροχο στήθος σου και το φουσκωτό αιδοίο σου με τη γυαλιστερή τούφα από κατσαρό τρίχωμα;

Η κυρία δεν λέει το «ναι» με την πρώτη. Κάνει την δύσκολη σρον σκηνοθέτη. Θα το διαπραγματευτεί. Και, τελικά, θα υποκύψει στο όνομα της τέχνης, βέβαια. Θα ικανοποιήσει έτσι τον θεατή που κάνει κέφι το γυμνό, αν είναι δυνατόν να διεισδύσει η κάμερα στο βάθος του τούνελ, να διαπεράσει τα μικρά και τα μεγάλα χείλη του αιδοίου, έστω και με τρόπο όχι απόλυτα… καλλιτεχνικό.

Να σου πω και το άλλο. Η ηδονή του μπανιστηρτζή είναι πολύ μεγαλύτερη από την ικανοποίηση του θεατή. Δηλαδή; Ο θεατής παρακολουθεί ένα στημένο έργο, μια προκάτ σεξουαλική σκηνή στο σινεμά. Ο άλλος ο ματάκιας μπανίζει σεξ ζωντανό ή βιντεογραφημένο, με τη συμμετοχή άνδρα και γυναίκας που όμως είναι σίγουροι πως δεν τους βλέπει κανείς.

Όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα πλέον πουλάει το «αντικαλλιτεχνικό» γαμήσι, δηλαδή η τσόντα χωρίς ηθοποιούς. Όπως κάτσουν τα ''κινηματογραφικά'' πλάνα. Το κόλπο! Δεν πληρώνεις σταρ με υψηλό κασέ, που μανουριάζουν προκειμένου να ξεβρακωθούν, προκειμένου να κάνουν σεξ αληθινό μπροστά στις κάμερες, όχι μαϊμού. Ούτε κάποιους άλλους ψευτοηθοποιούς που ντουμπλάρουν τους ακριβοπληρωμένους, και ο κόσμος νομίζει ότι βλέπει τους κανονικούς πρωταγωνιστές της ταινίας.

Το κόλπο, λοιπόν, είναι να μην πληρώνεις κανένα και να πουλάς πορνό, σκληρό πορνό χωρίς το ζευγάρι να γνωρίζει ότι τους κινηματογραφούν. Πώς θα γίνει αυτό; Εύκολο! Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία που καταφεύγουν ζευγάρια. Ακόμα και σε μπουρδέλα. Τζάμπα πράμα. Το μόνο έξοδο το κινηματογραφικό «μεροκάματο» της πόρνης, που θα είναι «μιλημένη».

Μιλάμε για ΤΗΝ πατέντα. Ένα κάρο free κανάλια κυκλοφορούν, και τέτοια sites τα οποία πληρώνεις για να δεις τσόντες. Επειδή το πορνό χωρίς ηθοποιούς είναι πιο φυσικό αλλά και πιο λαχταριστό.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Μη σας ''συλλάβουν'' με το στημένο ''συνεργείο'' σε κανένα ξενοδοχείο, σε μπουρδέλο... Κι αν τρακάρεις τον εαυτό σου, επειδή σε υπέκλεψαν σεξουαλικά, όταν έκανες επίσκεψη σε μπουρδέλο ή πήγες σε ξενοδοχείο-γαμιστρώνα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν βρίσκεις άκρη. Άσε ότι δεν σε συμφέρει να πεις ότι Εγώ είμαι. Κάνετε λάθος, κύριε, θα σου πει ο δικηγόρος τους, άλλος είναι που σας μοιάζει.

Διαβάστε ακόμα:

Το διαστημόπλοιο μέχρι το υπερπέραν