ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ

 

Εγώ λέω ότι αυτά είναι ανθρώπινα. Δεν είμαι δικαστής κι αυτή είναι η κουβέντα μου για την 38χρονη μητέρα που την έπεσε στον 15χρονο γκόμενο της κόρης της. Αν ήμουν δικαστής και την είχα απέναντί μου σαν κατηγορούμενη την κυρία, ασφαλώς δεν θα είχα ελευθερία προσωπικής γνώμης. Επειδή σα λειτουργός της δικαιοσύνης οφείλω να εφαρμόσω το νόμο.

Είπε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο τα δικά της και πιθανότατα να ήταν ειλικρινής. Ότι δεν μπορούσε να συγκρατηθεί όταν γνώρισε το παλληκαρόπουλο. Υποψιάζεσαι τι μπορούσε να είχε συμβεί.

Ίσως απότιστη από τον σύζυγο, ίσως να μην την ικανοποιούσε το σεξ με τον σύζυγο κι όταν βρισκόταν με τον πιτσιρικά η αύρα του, η αναπνοή του να της άναβε τον πόθο.

Θα καταδικαστεί η κυρία; Τους πιάσανε στα πράσα, αυτήν και τον ανήλικο εραστή της. Η κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου, ότι τον βίασε, φθάνει μέχρι 10 χρόνια φυλακή. “Δεν έμοιαζε με 15χρονο, με την συμπεριφορά του έδειχνε κανονικός άνδρας...” απολογήθηκε η πλανεύτρα, η οποία παραδέχθηκε ότι το έκανε μαζύ του στο αυτοκίνητό της, σε ξενοδοχείο.

Επιμένω. Εγώ λέω ότι αυτά είναι ανθρώπινα. Καταδικαστέα κι όχι. Συμβαίνουν. Και η ένοχη δεν είναι απαραίτητα ανώμαλη, σεξομανής, να το έχει σύστημα να ρίχνεται σε αγοράκια. Ανθρώπινα.

Διαβάστε ακόμα:

Θεία και ανηψιά στο κρεββάτι