Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΜΑΞΙ

 

Ιστορικά έγκυρο. Δεν οδηγούσε Porsche phantom και Bentley continental ο μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής της αιωνιότητας, ο Τζιακομο Καζανόβα. Όχι, δηλαδή, ότι κυκλοφορούσε με Ford Fiesta. Αφήνουμε τις πεπερασμένες εποχές, Μεσαίωνα και Αναγέννηση, ας προσγειωθούμε στα δικά μας χρόνια της παγκοσμιοποίησης και των ηλεκτρονικών γκάτζετς.

Φρενάρει το παλληκάρι μπροστά στο κοριτσομάνι, ανοίγει την πόρτα του μικρών κυβικών πεζώ, στέκεται όρθιος, σα να περιμένει κάτι, κάποιον, κάποια, αλλά καμμία τσούπρα δεν ρίχνει ούτε βλέφαρο επάνω του. Τι λέμε; Μη βιάζεσαι.

Μετά από δέκα λεπτά εμφανίζεται μια Ferrari. Όλες, δίχως εξαίρεση όλες, δεσποινίδες και κυρίες, δεν είχαν μάτια για κάπου αλλού παρά μόνο στον οδηγό του ακριβού αυτοκινήτου. Αυτή είναι η γυναίκα! Δηλαδή; Είπαμε. Μη βιάζεσαι.

Δεν ήταν δυνατόν να φιγουράρει μέσα από μια Rolls Royce ο Καζανόβα και ο Δον Ζουάν, ο άλλος μέγας ερωτιάρης της Ιστορίας. Είχαν, όμως, τον τρόπο να ρίχνουν τις γυναίκες στο κρεββάτι διότι γνώριζαν πώς να ξεχωρίζουν από τους άλλους άνδρες.

Δεν μιλάμε αέρα πατέρα. Μιλάμε με βάση έρευνες που έχουν γίνει, με μεθόδους επιστημονικούς. Κι αυτά ισχύουν από την εποχή του Αδάμ και της Εύας. Τίποτα δεν έχει επηρεάσει την ερωτική σκέψη και στα δυο φύλα. Ο άνδρας σκέπτεται αντρικά, η γυναίκα γυναικεία, όχι το ίδιο και οι δυο.

Δεν θα τραβήξει την προσοχή της γυναίκας ο κάθε άντρας. Αντίθετα, ο άνδρας όλο και από κάτι θα νοιώσει έλξη σε μια γυναίκα. Για καμμία δεν θα αδιαφορήσει, ούτε κάποια θα την απορρίψει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Λέγαμε για τα αμάξια. Βγαίνει από ένα αυτοκίνητο μια γυναίκα. Είναι μέσα στο αυτοκίνητο μια γυναίκα. Ο άνδρας αδιαφορεί για το αμάξι, ποια μάρκα είναι, ποιο μοντέλο, πόσα κυβικά. Την γυναίκα θα προσέξει. Ότι μπορεί να δει επάνω της, πρόσωπο, στήθος, κορμί.

Αντίθετα, την προσοχή μιας γυναίκας θα τραβήξει πρώτα το αυτοκίνητο, αν είναι πολυτελείας, τότε θα προσέξει κι αυτόν που το σωφάρει.

Διαβάστε ακόμα:

Η σέξυ Πάολα τους πήρε τα σώβρακα