ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

 

Το σώου σε κάποια μπαρ της Μαγιόρκας είναι όταν κάποιες νεαρές τουρίστριες μπαίνουν στο όργιο και όπως κάτσει η δουλειά με άγνωστους πελάτες. Οι οποίοι πελάτες του μπαρ, για να καταλαβαινόμαστε, προτιμούν εκείνα τα μαγαζιά όπου θα δώσει παράσταση η κτηνωδία. Ο διασυρμός του σεξ. Η γελοιοποίηση της σεξουαλικής πράξης, αφού έτσι διασκεδάζει η τουριστική πελατεία.

Υπ' όψιν ότι αυτά τα εμέσματα συμβαίνουν και στην Ελλάδα. Σε κάποια νησιά, ονόματα δεν λέμε, σε κάποιους τόπους καλοκαιρινών εξορμήσεων.

Έχει σημασία, όμως, να δούμε πως αντιμετωπίστηκε στην Αγγλία, κι όχι μόνον όταν αποκαλύφθηκε το “παιχνίδι” που γίνεται στα ορθάδικα και κωλάδικα της Μαγιόρκα. Καταδικάστηκε σαν παρακμιακό φαινόμενο και χαρακτηρίστηκαν “θύματα” τα κορίτσια που προκειμένου να εξασφαλίσουν δωρεάν ποτό “έπαιρναν” στοματικά τα γλυφιτζούρια άγνωστων νεαρών που σχηματίζουν κύκλο γύρω από την επίσης άγνωστή τους τουρίστρια.

Φοβερά πράγματα. “Θύμα” γιατί την υποχρέωναν την κοπέλλα να ξεβρακώνεται και να κάνει κάθε είδους χυδαίες, άσεμνες χειρονομίες, στο δικό της σώμα, όσο και στων συνάδελφων... πελατών. Ώστε, έτσι; Θύμα. Ρε, την φουκαριάρα, δεν το ήθελε, αλλά την έβαζαν με το ζόρι...

Τέλος πάντων. Όσο για φτύσιμο, λέω εγώ, είναι οι δεσποινίδες που δεχόντουσαν να το ρίξουν σε μια τέτοια περιπέτεια, άλλο τόσο και τα αγόρια που τον “έδιναν”.

Διαβάστε ακόμα:

Οπου κυκλοφορούν παιδιά