ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΕ

 

Καλή η προσπάθεια της πολιτείας της Αλάσκας στην Αμερική, με τις γυναίκες που μπεκρουλιάζουν, όμως θαρρώ κομματάκι δύσκολο να πιάσει τόπο. Δείχνουν ευαισθησία στα προβλήματα της κοινωνίας οι αρχές της Πολιτείας, δεν λέω. Το ζήτημα είναι κατά πόσο αποτελεσματικό θα είναι το μέτρο να εφοδιάσουν τα μπαρ με τεστ εγκυμοσύνης.

Γεννιούνται παιδιά από μητέρες που είναι αλκοολικές, με το σχετικό κουσούρι. Με αλκοολικό σύνδρομο. Πρόβλημα αυτό και για την οικογένεια τους και για την κοινωνία. Γι' αυτό μια γυναίκα όταν είναι έγκυος δεν πρέπει να πίνει. Ούτε και να καπνίζει, άλλη ζημιά αυτή.

Πάει η κυρία ρούχλα στον καμπινέ των ποτάδικων, ας ρίξει και ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τζάμπα στο δίνει η πολιτεία της Αλάσκας. Τίποτα δεν είναι τζάμπα, οι πολίτες το πληρώνουν. Άλλη κουβέντα αυτή.

Θα πιάσει το κόλπο; Η άλλη είναι μπέκρα. Γι' αυτό ξεπόρτισε η σουρτούκω. Για να πιει, για να μεθύσει. Την ρωτάς αν μπορεί να το κόψει επειδή γκαστρώθηκε;

Μήπως δεν θέλει να κάνει ούτε καν το τεστ εγκυμοσύνης, να μη μάθει ότι είναι έγκυος και νοιώσει ενοχές που θα συνεχίσει να πίνει.

Διαβάστε ακόμα:

Μαθήτριες ακατάλληλες για ενηλίκους