ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΥΟ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ

 

«Είμαι μόνη» δήλωσε μια σέξυ υπουργός της Ιταλίας. Δεν το ξέρεις. Έτσι λέει η ίδια, ότι δεν έχει γκόμενο. Πιθανόν, και δεν το αποκλείω, να έχει σχέσεις με δυο άνδρες ταυτόχρονα. Δικαίωμα της. Όπως δικαίωμα της να μη λέει την αλήθεια. Να παραμυθιάζει σ’ ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, μάλιστα την ερωτική, τη σεξουαλική.

Εδώ ένας πολιτικός λέει ασύστολα ψεύδη για θέματα που αφορούν την κοινωνία, θα κωλώσει με ποιον, με ποιαν, με ποιους πάει. Σε παρακαλώ.

Η εν λόγω κυρία υπουργίνα, Μαρία Ελένα Μπόσκι στο όνομα αν ενδιαφέρει, είπε και το άλλο. Ψάχνω για γαμπρό. Για έναν άνδρα με τον οποίον θέλω να κάνω παιδιά. Και ποια είναι η πλάκα;

Βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν τη λεζάντα τους δυο τύποι. Μια γνωστή λεσβία τηλεπαρουσιάστρια, Συλβάνα Μουκαρέλι στο όνομα αν ενδιαφέρει, που αυτοπροτάθηκε ως η ιδανική σύντροφος της Μπόσκι. Ο άλλος είναι ο πιο διάσημος πορνοστάρ της Ιταλίας, Ρόκο Σιφρέντι στο όνομα αν ενδιαφέρει.

Ταιριαστό ζευγάρι θα ήταν η Μπόσκι και ο Σιφρέντι. Πορνοστάρ και οι δυο. Μιλάμε για πολιτικό, έτσι; Τι σημαίνει πορνεία, είναι γνωστό. Αυτός που πουλιέται. Που πουλάει το σώμα του, τη ψυχή του, τις αρχές του, τις ιδέες του, γενικώς που πουλιέται στον Διάβολο.

Ένα πουλημένο τομάρι στον λαό είναι ο πολιτικός. Ό,τι θέλει ο πελάτης, ο ψηφοφόρος. Για δεν είναι έτσι; 

Διαβάστε ακόμα:

Το σκορ στην παραλία με μπικίνι