ΕΝΑ ΦΡΙΚΙΟ ΠΟΥΛΑΕΙ SHOW

 

Ένας μαλάκας πέρασε στο βιβλίο Γκίνες. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ειδικά τα τελευταία 30 χρόνια στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες έχουν κερδίσει θέση τύποι για μια μαλακία τους, να το πω έτσι μαλακά, ελαφρά, χαϊδευτικά.

Ο εν λόγω, Γερμανός είναι, δεν αξίζει να αναφέρουμε και το όνομά του, τρυπήθηκε 453 φορές στο πρόσωπο και στο κορμί του, ακόμα και στα γεννητικά του όργανα. Και απ' αυτά τα 453 “τρυπήματα” πέρασε διάφορα σιδεράκια. Έγινε ένα τέρας, δηλαδή. Κάποιος που δεν βλέπεται με μάτια νορμάλ ανθρώπου.

Κι όμως, σου λένε, είναι ρέκορντμαν, για το βιβλίο Γκίνες. Ένα ρεκόρ που δείχνει, τι; Τίποτα άλλο παρά μαλακία σκέτη, ανωμαλία άξια να καταδικαστεί. Μια πράξη χωρίς νόημα.

Αν, δηλαδή, κάποιος άλλος ανισόρροπος τρυπηθεί 454 φορές σε διάφορα σημεία του σώματός του, αυτός θα είναι ο νέος κάτοχος του ρεκόρ; Φοβερά πράγματα. Και απορούν γιατί είπαν στον Γερμανό μαλάκα “Μάζευτα και δρόμο”. Συνέβη στο Ντουμπάι.

Ο εν λόγω μ' αυτό το χάλι, τα δεκάδες σιδερικά επάνω του πουλάει show. Έλατε να με δείτε πόσο φρικιό είμαι. Έκλεισε, λοιπόν, συμφωνία με νυχτερινό κέντρο στο Ντουμπάι, όμως εκεί η αστυνομία του έβγαλε κόκκινη κάρτα. Πολύ καλά έπραξε. Τράβα σε τσίρκο στην Ευρώπη, αν υπάρχουν εκεί μαλάκες να πληρώσουν εισιτήριο για να σε δουν. Εδώ θα σε φτύσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό λέγεται δολοφονία, έστω και κατά λάθος